İnternete Büyük Zam

İnternet fiyatlarına zam! Bu kez ne 40, ne de 50! Böyle zam görülmedi: İşte yeni internet abonelik ücretleri...

Türkiye'nin önde gelen internet sağlayıcılarından TurkNet, internet abonelik fiyatlarına zam yapacağını açıkladı. Taahhütsüz ve limitsiz internet hizmeti sunan TurkNet'in yeni fiyatlandırma politikası, kullanıcıları yakından ilgilendiriyor.

YENİ FİYATLAR VE ZAM ORANI

TurkNet, internet abonelik ücretini 399 TL'den 499,90 TL'ye yükselttiğini duyurdu. Bu artış, yaklaşık yüzde 25 oranında bir zamma tekabül ediyor. Yeni fiyatlar, 15 Temmuz 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak.

SABİT FİYAT KAMPANYASI UZATILDI

Firma, zam açıklamasının yanı sıra, 12 ay sabit fiyat kampanyasının süresini de uzattı. Mevcut kullanıcılar, 31 Temmuz 2024'e kadar bu kampanyadan yararlanarak internet hizmet ücretini 399,90 TL'den sabitleyebilecek. Peşin ödeme yapan kullanıcılar, bir yıl boyunca fiyat değişikliğinden etkilenmeden hizmet alabilecekler.

TurkNet, fiyat artışının sektördeki düzenlemeler ve artan maliyetler nedeniyle kaçınılmaz olduğunu belirtti. Şirketin tek fiyat politikası ise devam ediyor, yani GigaFiber dahil tüm hızlarda aynı fiyat geçerli olacak.

TurkNet'ten yapılan resmi açıklamada, "15 Temmuz 2024 tarihinden sonra geçerli olacak yeni fiyatlandırmamız öncesi ise mevcut kullanıcılarımıza çok avantajlı bir fırsat sunuyoruz. İsterlerse 31 Temmuz 2024’e kadar geçerli olacak 12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı ile peşin ödemede aldıkları hizmetin fiyatını 499,90 TL yerine 399,90 TL’den ödeyebilir, internet hizmet ücretini bir yıl boyunca sabitleyebilirler" ifadelerine yer verildi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme