• Haberler
  • Siyaset
  • İş Adamı Demirci, 19 Ekim Muhtarlar Gününü Kutladı

İş Adamı Demirci, 19 Ekim Muhtarlar Gününü Kutladı

ZİVER Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel DEMİRCİ, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, ''Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık en ücra yerleşim yerine bile çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak hem sevinçte hem de hüzünde vatandaşlarımızın her zaman yanında ve hizmetindedir'' dedi.

“Muhtarlık müessesi demokratik kültürümüzün en köklü ve temel yapı taşlarından birisidir. Muhtarlık müessesesinin ihtiyaçlarını karşılamak, karşılaştıkları sorunlara yönelik çözüm önerileri sunmak ve muhtarlık müessesenin tarihsel bağlarını korumak amacıyla, her yılın 19 Ekim günü "Muhtarlar Günü" olarak belirlenmiştir’’ diyen DEMİRCİ, mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’ Muhtarlarımıza verilen önemin göstergesi olarak muhtarlık müessesesinin ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ile ilgili son yıllarda çok önemli çalışmalar yapılmış ve 19 Ekim tarihi Muhtarlar Günü olarak ilan edilmiştir.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın liderliğinde ki AK Parti hükümetlerinde muhtarlarımızın hak ettiği değeri görmesi ve onların daha etkili bir şekilde hizmet sunabilmesi adına önemli adımlar atılmıştır. Maddi ve manevi ölçekli çok sayıdaki düzenlemeyle muhtarlarımızın sosyal ve ekonomik anlamda daha rahat edebilmesi sağlanmış, onların mahallelerimize daha kaliteli hizmet sunmalarının önü açılmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle muhtarlarımızın  'Muhtarlar Günü'nü kutlar, bu anlamlı günün halkımıza görevlerini büyük bir özveriyle yerine getiren tüm muhtarlarımıza hayırlı olmasını diler, ebediyete göç etmiş olanlara Yüce Allah'tan rahmet, hayatta kalan diğer görev yapmış muhtarlarımıza da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme