İş Arayanlar Müjde!

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Resmi Gazete'de yayımladığı ilanla 393 kısmi süreli proje personeli alacağını duyurdu.

TÜBİTAK Resmi Gazete'de yayımladığı ilanla 393 kısmi süreli proje personeli alacağını duyurdu.
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Resmi Gazete'de yayımladığı ilanla 393 kısmi süreli proje personeli alacağını duyurdu. Alım, Ankara ve Kocaeli'ndeki çeşitli araştırma merkezlerinde gerçekleştirilecek.

Yeni personel, TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM), TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM), TÜBİTAK Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE), TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü (UZAY), TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü (RUTE) ve TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) bünyesinde görev alacak.

BAŞVURU SÜRECİ

Başvurular için son tarih 14 Ekim olarak belirlendi. Adaylar, TÜBİTAK’ın resmi web sitesinde (www.tubitak.gov.tr) ve TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi'nde (kariyer.tubitak.gov.tr) yer alan detayları inceleyerek başvurularını gerçekleştirebilirler.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme