İşçilerimize Karşı Vicdansızlıktır

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Alacakaya İlçesinde maden işçileri ile ilgili yaşanan gelişmelerle ilgili değerlendirme yaptı.

Başkan Şerifoğulları açıklamasında Eti Krom Yıldırım A.Ş sahibi Ali Rıza Yıldırım’ın konuşmalarına tepki göstererek“ekmek mücadelesi veren emekçi kardeşlerimize yaptığı bu saygısızlığı ve ilimizin Milletvekillerini zan altında bırakan gerçek dışı söylemleri şiddetle kınıyorum.” Dedi.

Başkan Şerifoğulları yaptığı açıklamada: “Şehrin kaynaklarını kullanıp ve şehrimize hiçbir katkısı olmayan bir şirketin kamu malıyla mülk sahibi olup, kendilerini bu konuma getirerek bu servete sahip olmalarına katkı sağlayan işçi kardeşlerimize yönelik, “Sizi kapının önüne koyarım.” tehdidini savuran şahsın üslubu, işçilerimizin emeğine büyük saygısızlık, vicdansızlık ve vefasızlıktır. Hak arama derdinde olan ve zorlu bir ekmek mücadelesi veren emekçi kardeşlerimize yaptığı bu saygısızlığı ve ilimizin Milletvekillerini zan altında bırakan gerçek dışı söylemleri şiddetle kınıyorum. Yapılan bu büyük yanlış ve saygısızlıktan bir an evvel dönülmelidir.” İfadelerine yer verdi.

İşçilerimize Karşı Vicdansızlıktır

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme