• Haberler
  • Genel
  • Işıkver: 'Bu Hepimizin Meselesidir' Diyerek Elazığ'a Seslendi!

Işıkver: 'Bu Hepimizin Meselesidir' Diyerek Elazığ'a Seslendi!

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığ'da 26 Mayıs Pazar günü 12 ilin katılımıyla düzenlenecek 'Büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingi'' öncesi paylaştığı videoyla tüm Elâzığ halkına seslenerek 'bu hepimizin meselesidir' dedi.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığ’da düzenlenecek olan Büyük  Gazze Yürüyüşü ve Mitingi’ne Elazığlıları davet etti.

Yapılacak mitinge ilişkin paylaştığı videoyla duygu ve düşüncelerini dile getiren Işıkver, şu ifadelere yer verdi:

“FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZ ALÇAKÇA KURBAN EDİLİYOR”

“Değerli Elazığ! 26 Mayıs Pazar Günü Elazığ’ımızda Büyük Gazze Mitingi programları düzenlenecek. Gazze’deki mazlumların kanı maalesef halen dökülmeye devam etmektedir. Modern Dünya’nın gözü önünde çoğunluğunun çocuk ve kadın olmak üzere yaklaşık 35 bini aşkın sivil ve masum Filistinli kardeşimiz açıkça ve alçakça bir soykırımın kurbanı olmaya devam etmektedir.

“İNSANLIK FACİASINA SON VERİLMELİDİR”

Gazze meselesi, hem ahlaken, hem dinen, hem de vicdanen Türkiye’nin de meseledir. Büyük ve güçlü Türkiye Cumhuriyeti Gazze’deki kardeşlerimizin yanında ve sonuna kadar destekçisidir. Gazze’de ki gözyaşları dinmeli, acı son bulmalı, insanlık faciasına son verilmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle 26 Mayıs Pazar Günü yapılması planlanan programda Gazze’deki kardeşlerimize destek olmak amacıyla bir araya geliyoruz. Bu rejime karşı duruşumuzu en yüksek sesimizle haykırmalıyız. Hepinize teşekkür eder saygılarımı sunarım” diye konuştu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme