İŞKUR Şehir Hastanelerine Alım Yapacak!

İŞKUR, Türkiye genelinde 81 ildeki şehir hastanelerine personel alımı yapacağını duyurdu. 2024 yılı itibarıyla sağlık sektöründe kariyer hedefleyenler için büyük fırsatlar sunuluyor. Çeşitli pozisyonlarda gerçekleştirilecek alımlar, iş arayanların dikkatini çekiyor. Peki, kimler başvurabilir ve açık pozisyonlar neler? İşte detaylar!

Sağlık sektöründe kariyer hedefleyenler için büyük fırsat. İŞKUR 2024 yılında şehir hastanelerine işçi ve personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru süreci ve açık pozisyonlar belli oldu.

İŞKUR 2024 yılında Türkiye genelindeki şehir hastanelerine işçi ve personel alımı yapacağını duyurdu. Meslek hayatını Sağlık sektöründe sürdürmek isteyenler için büyük fırsat olan bu alımlar istihdamı desteklemek ve sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak amaçlı yapılabiliyor. İŞKUR'un işçi ve personel alımı için başvuru süreci, açık pozisyonlar ve gerekli şartlar belli oldu.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?
İŞKUR tarafından yayınlanan Türkiye genelindeki şehir hastanelerine işçi ve personel alımı için aranılan şartlar belli oldu. Adayların en az lise mezunu olması ve teknik ya da uzmanlık gerektiren pozisyonlar için ilgili alanda mesleki eğitim veya üniversite diplomasına sahip olmaları bekleniyor. Bunlara ek olarak adayların pozisyonun gerektirdiği fiziksel ve ruhsal sağlığa sahip olmaları önem taşırken başvuru esnasında sağlık raporu talep edilebileceği belirtiliyor. Bazı pozisyonlar için deneyim beklenirken özellikle teknik ve idari kadrolarda benzer görevlerde daha önce deneyimi olması avantaj sağlayabilir. Teknik pozisyonlar için geçerli sertifikaların başvuru yapacağını sırada sunulması gerektiği belirtiliyor.

AÇIK POZİSYONLAR NELER?
İŞKUR’un şehir hastanelerinde görevlendireceği pozisyonlar arasında şunlar yer alıyor:

Temizlik Görevlisi

Sıhhi Tesisatçı

Hemşire

Sterilizasyon Görevlisi

Bahçıvan

Mühendis

Hasta Refakatçisi

Güvenlik Görevlisi

Elektrikçi

Ön Muhasebeci

Hizmetli

Klinik Destek Elemanı

BAŞVURU SÜRECİ NASIL İŞLİYOR?

Başvurular artık esube.iskur.gov.tr üzerinden yapılmıyor. Adaylar, aşağıdaki adımları takip ederek başvurularını gerçekleştirebilir:

İŞKUR iş ilanları sayfasına gidin.

İş arama sayfasında "ŞEHİR HASTANE" yazın.

Arama sonuçlarından uygun pozisyonu bulduktan sonra bireysel başvurunuzu yapın.

Şehir hastanelerinde çalışma fırsatını kaçırmayın ve başvurunuzu zamanında gerçekleştirin! Sağlık sektöründe yeni bir kariyere adım atma şansı sizi bekliyor.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme