İsrail Soykırım Yapıyor

Zafer Partisi Elazığ İl Başkanı Onur Omrak, 'Bu son saldırı, savaşta yeri olmayan bir insanlık suçudur bunu yapanların Lahey'de yargılanması gerekir'dedi.

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Baptist Hastanesi'ne (Al Ahli Arab Hastanesi) yönelik hava saldırısında 500 ile 1000 arasında masum sivilin hayatını kaybetmesi sonrasında Zafer Partisi Elazığ İl Başkanı Onur Omrak, olayı şiddetle kınadı. Başkan Omrak saldırıyı, "insanlığa karşı bir suç" olarak nitelendirirken, bu alçak saldırının bir dönüm noktası olması gerektiğine vurgu yaptı…

Zafer Partisi Elazığ İl Başkanı Onur Omrak, yaptığı yazılı açıklamada, "Bu son saldırı, savaşta yeri olmayan bir insanlık suçudur bunu yapanların Lahey'de yargılanması gerekir. Bu, kabul edilemez bir insanlık dramıdır." dedi.

Başkan Omrak’ın açıklamaları şöyle

SOYKIRIM YAPILIYOR

“İsrail Gazze Şeridinde soykırım yapmaktadır, hastaneye saldırması İsrail'in Nazi döneminde yaşadıklarını Araplara yaşatmaktadır, hastaneye sığınan yaralılara çocuk ve kadınlara saldırmak hiç bir savaşta yeri olmayan bir insanlık suçudur bunu yapanların Lahey'de yargılanması gerekir. Yeryüzünde yaşayan hiç bir canlı bunu haketmez, bu bir hata değil bu bir yanlışla vurma değil bu İsrail Savunma Bakanının açıkça söylediği şekilde İsrail'de askerler hiç bir kural ile bağlı olmadıkları ve ne yaparlarsa yapsınlar yargılanmayacaklar açıklaması bunlara neden olmuştur. Böyle bir açıklamayı Hitler'in Wehrmacht generalleri bile yapmamıştı. Ancak Himmler SS birliklerine Rusya'nın işgali sırasında bu emri vermişti

İSRAİL ORDUSU ÇETEYE DÖNÜŞTÜ

“İsrail Silahlı Kuvvetlerini ordu olmaktan çıkarmış bir çete haline getirmiştir. İsrail, askerlerine tecavüzü, kadın çocuk yaşlı öldürmeyi serbest bırakmıştır ve apaçık bir şekilde insanlık suçu işlemektedir ve yasaklanmış silahları kullanmayı serbest bırakan İsrail bu açıklamayı yaparken ABD bağlı bulundukları Cenevre Konvansiyonuna rağmen İsrail'e savaş gemisi, cephane yardımı göndermektedir ve destek vermeye devam etmektedir.”

BU ALÇAKCA SALDIRININ BİR DÖNÜM NOKTASI OLMASI GEREKİR

“Binlerce yaralının, çocuğun ve yaşlının olduğu hastaneyi yanlışlıkla vurmak mümkün değildir, hastane koordinatlarını girerek gerçekleştirilen bu saldırıyı yapan katil hükümet yargılanmalıdır, asıl bu savaş, savaşı finanse eden ve politik olarak arkasında duran ABD ve İngiltere'nin suçudur.

Avrupa Konseyi Üyeleri bu saldırıyı protesto edecek mi? Burada görev halklara düşüyor, halklar bu protestoyu yapmalı ve hükümetleri harekete geçirmelidir yalnız Amerikan uçak gemisinin güvertesinde poz verip o gemi Filistin'i bombalamaya giderken Bağdat Caddesinde Filistin ile dayanışma yürüyüşüne katılmak yüzsüzlüğüne bulaşmamak gerekir.”

İSRAİL'E BU POLİTİKALARI UYGULAMAYA KOYMA FIRSATI VEREN HAMASTIR

“Meselenin öbür boyutu ise Hamas'ın İsrail'in işgaline karşı direnişi kırmak için İsrail tarafından kurulduğu gerçeğidir, bu eylemlere başlarken İsrail'in bu tür bir cevap vereceği ön görülmemiş midir? Eğer öngördülerse Gazze halkına böylesine bir soykırım yapmasını neden kabul ettiler? İsrail'e bu politikaları uygulamaya koyma fırsatı veren Hamastır. İnsanların suyunun,  kesilmesine diri diri yakılmasına ABD ve AB tepki göstermeli ve bunu engellemelidir. Bölgedeki Arap Ülkeleri Filistin meselesini kendilerine yapılan bir saldırı olarak görmemektedir, öncelikle Arap Ülkeleri bunu gerçek gündemlerine almalı ve elindeki enerji gücünü kullanmalıdır.”

KUDÜS MESELESİNİ BÜTÜN İSLAM DÜNYASI'NIN VE BÜTÜN MÜSLÜMANLARIN ORTAK MESELESİ

“Zafer Partisi Kudüs meselesini bütün İslam Dünyası'nın ve bütün Müslümanların ortak meselesi olarak görmektedir ancak Filistin meselesi Filistinli arapların meselesidir

Bu konuda Zafer Partisinin desteği, Filistin'in Türk Milletinin milli meselelerine verdiği destek ölçüsünde olacaktır. Dört bir yanımızda meydana gelen, Ukrayna-Rusya savaşı, Donbass Savaşı, Rus-Çeçen Savaşı, Abezya Savaşı, Afganistan Savaşı, Körfez Savaşı, Irak Savaşı, Suriye iç Savaşı açıkça gösteriyor ki ülkemiz karanlığa sürüklenmek isteniyor sayısı 13 Milyonu bulan kaçak ve sığınmacıları kullanarak gerçekleştirilmeye çalışılan Büyük Kürdistan hayali karşısında son direniş hattı Zafer Partisi'dir!”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme