İyi Bir Sezon Diliyoruz

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Elazığ Şube Başkanı Ahmet Polat Eylül ayında başlayacak olan 2. Lig ve 3. Lig maçları için Çimentaş Elazığspor ve 23 Elazığ Futbol kulüplerine başarılar diledi.

TÜRFAD Elazığ Şube Başkanı Ahmet Polat, geçtiğimiz sezon üstün bir başarı elde eden ilimizin futbol anlamındaki mihenk taşı konumunda olan Elazığspor ve 3. Ligde kalma başarısını gösteren 23 Elazığ FK takımlarının bu sezonda iyi bir performans sergileyeceğine inancının tam olduğunu vurguladı.

Polat, yaptığı yazılı açıklamada şu sözlere yer verdi; ‘’Çocukluğumuzda Atatürk Stadyuma saatler öncesinden gidip tribünde yerimizi alırdık. Şuan Elazığspor’un mevcut yerinden hiçbir Elazığlının memnun olduğunu sanmıyorum. Geçmiş yönetimlerin yanlış işleri sonucu amatöre son anda kurtulmamız ve geçtiğimiz sezonda çok iyi bir futbolla 2. Lige yükseldi. Fakat bizler Bordo-Beyazlı takımı süper ligde görmek istiyoruz. Süper ligde mücadele ettiğimiz sezonda hem futbolumuzla hem de taraftarımızın tutum ve davranışı örnek alınan taraftar kitlesi olmuştu. Yenide aynı yere gelmesini temenni ediyoruz. Önümüzdeki ay yani Eylül ayında başlayacak olan 2. Lig ve bir diğer takımımızın mücadele edeceği 3. Lig maçları için Çimentaş Elazığspor ve 23 Elazığ FK takımlarına; Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Elazığ Şubesi olarak yeni sezonda başarılar diliyoruz’’ dedi.

HACIOSMANOĞLU’NA BAŞARILAR DİLERİZ

18 Haziran tarihinde gerçekleşen kongre sonrası TFF’nin yeni yönetimine seçilen İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve yönetimini tebrik eden TÜRFAD Şube Başkanı Polat; adil ve Türk futbolunun gelişimi noktasında önemli işlere imza atmalarını temenni etti.

Polat; ‘’ TFF yönetimine seçilen Hacıosmanoğlu ve yönetimini tebrik ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında adil bir yönetim tarzı ile daha önce yaşanan adilsizlik ve Türk futbolunun her geçen gün geriye gitmesinde etken olan kişilerin aksine daha iyi bir çalışma politikası sergileyeceklerine inanıyoruz. Bizim amacımız Türk futbolunun gelişmesi ve ilerlemesidir. Yetkili mercilerin kim olduğu bizim için bir önem arz etmiyor. Bizler futbol adamlarıyız. Umuyoruz ki futbolun unsurları arasında yer alan futbolcular, antrenörler, hakemler ve takımlar üst düzey bir ivme kazanır ve parmakla gösterilir hale gelirler. Bu süreçte en büyük destek ve ilgi TFF yönetim kurullarından olacaktır. Başta TFF başkanı Hacıosmanoğlu olmak üzere tüm yetkililere başarılar dileriz’’ dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme