İyilik Çeşmesi'nde Köy Okullarına Yardım

'İyilik Bir Su Bırak Aksın' sloganıyla yola çıkan İyilik Çeşmesi Yardımlaşma Derneği, ailelere ve öğrencilere yardım ulaştırmaya devam ediyor.

İyilik Çeşmesi Yardımlaşma Derneği’nin bu defaki durağı Arıcak İlçesi oldu.

 

İyilik Çeşmesi Yardımlaşma Derneği, Arıcak İlçesi’ndeki köy okullarına mont-bot, kırtasiye ve oyuncak türündeki yardımları ulaştırdı.

 

Yardımlaşma Derneği Kurucu Başkanı İbrahim Sedat Çetin, 250 öğrenciye hazırladıkları hediyeleri verdiklerini belirterek, " Erimli ilk-ortaokulu, Cumhuriyet ilkokulu, Kutludüğün İlkokulu, Ormanpınar İlk-Ortaokulu, Gümüşkaya İlkokulu, Üç Ocak İlkokullarında bulunan toplam 250 adet öğrencimiz için öğretmenleriyle iletişime geçerek ihtiyaçları doğrultusunda malzemelerimizi temin ettik özenle paketledik. Öğrencilerimize mont-bot, kırtasiye ve oyuncak türündeki yardımlarımızı ulaştırdık. Aydınlık bir gelecek ve bilinçli nesillerin yetişmesinde çocuklarımızın payı büyük. Onların mutlu yarınlara erişmesi konusunda dernek olarak elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz. Emeği geçen tüm üyelerimize ve hayırseverlerimize teşekkürü bir borç biliriz." Dedi

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme