Jandarmadan Kaçak Makaron Operasyonu

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sigara ve tütün kaçakçılığı ile mücadele kapsamında düzenledikleri kaçak makaron operasyonunda 1 şüpheliyi yakaladı.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sigara kaçakçılığı ile mücadele kapsamında düzenledikleri operasyonlarda 1 şüpheliyi gözaltına alırken, 320 bin adet kaçak makaron, ele geçirildi.

Elazığ’da1 şüphelinin kaçak sigara ticareti yaptığını tespit eden Jandarma ekipleri, şüphelinin bulunduğu araç Gülüşkür Jandarma Yol Kontrol noktasında durdurularak arama yaptı. Operasyonda, 1 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada; ““Elazığ İl Jandarma Komutanlığınca bölgede huzur ve güvenin sağlanması maksadıyla yapılan istihbari çalışmalar sonucunda T.K. isimli şüphelinin kaçak makaron bulundurduğu bilgisine ulaşılmıştır. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kovancılar İlçe Jandarma Komutanlığınca şüphelinin bulunduğu araç Gülüşkür Jandarma Yol Kontrol noktasında durdurularak arama yapılmıştır. Yapılan arama sonucunda araçta (320.000) adet makaron ele geçirilmiş, şüpheli hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşımızın huzur ve güvenini sağlamak maksadıyla faaliyetlerini azim ve kararlılıkla sürdürmektedir.” denildi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme