Kaçak Tütün Operasyonu

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda Adana ve Adıyaman'dan Elazığ'a gelen 2 farklı kamyonda makaron ve kaçak tütün ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 6 milyon 550 bin dal bandrolsüz makaron ve 438 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Tütün Mamulleri Kaçakçılığına yönelik operasyon yapıldı. Aramada, 6 milyon 550 bin dal bandrolsüz makaron ve 74 paket halinde toplam 438 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi. Şüpheli şahıslar ve suç unsurları hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Kaçak Tütün Operasyonu

2 FARKLI KAMYONDA ARAMA YAPILDI

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “ Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Tütün Mamulleri Kaçakçılığına yönelik 11.01.2024 günü yapılan operasyonda; Adana ve Adıyaman ilinden ilimize gelen (2) farklı kamyonda yapılan aramada; 6.550.000 dal bandrolsüz makaron, 74 paket halinde toplam 438 kg kıyılmış tütün ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslar ve suç unsurları hakkında adli işlem başlatılmıştır.”denildi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme