Kadim Şehir Palu'ya Tren Gezisi

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliği kapsamında Kadim Şehir Palu'ya Tren gezisi düzenledi.

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında eğitim çalışanları ve aileleriyle birlikte Palu'ya bir tren yolculuğu düzenledi.

EŞSİZ MANZARALAR EŞLİĞİNDE KEYİFLİ ANLAR

Gerçekleştirdikleri geziye ilişkin açıklama yapan Türk Eğitim Sendikası şu bilgilere yer verdi: “Bu özel günde, Elazığın Şirin ilçesi Palu'ya yaptığımız tren seyahati ile üyelerimiz ve ailelerinin eşsiz manzaralar eşliğinde keyifli anlar yaşamasına ve birçoğunun ilk defa trenle seyahat etme fırsatını yakalamasına vesile olmanın mutluluğunu yaşadık.

Kadim Şehir Palu'ya Tren Gezisi

KÜLTÜRELZENGİNLİKLER KEŞFEDİLDİ

Palu ilçesine vardığımızda, ilçenin tarihi ve kültürel zenginliklerini barındıran Palu Kalesine yürüyüş, Tarihi Palu köprüsünden yürüyerek geçiş ve çeşitli etkinlikler düzenleyerek tarihi ve kültürel zenginlikleri keşfetmelerine imkan sunmuş olduk.

TREN GARI YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR

Etkinliğimizi düzenleyen ve organize eden başta başkan yardımcımız Adnan Köktepe, Palu ilçe baskanımız Serhat Karacimşit'e ve Tes Palu ilçe yönetim kurulunun değerli üyelerine, Palu Belediye başkanı Muhammet Septioğlu beyefendiye ve belediye çalışanlarına, Tren Garı yetkililerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Bu vesile ile 19 Mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve Spor Bayramını kutlar, yeni etkinliklerde buluşmayı temenni ederiz” dedi.

Kadim Şehir Palu'ya Tren Gezisi

Kadim Şehir Palu'ya Tren Gezisi

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme