• Haberler
  • Spor
  • Kamp Dönemine Kadar Transferlerin Bitmesi Lazım!

Kamp Dönemine Kadar Transferlerin Bitmesi Lazım!

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Günışığı Gazetesine yeni sezon planlaması konusunda özel açıklamalarda bulundu…

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor ile yeni sezon için yeniden anlaşma sağlayan Teknik Direktör Bülent Yenihayat gelecek sezonun planlaması konusunda Günışığı Gazetesi’nden Özgür Yıldırım’a verdiği röportajda isteklerinin kamp dönemine kadar transferlerin % 70’inin hazır olması gerektiğini söyledi…
45 gün sürecek yeni sezon kampını 3 Etap şeklinde düşündüklerini ve 10 Temmuz’da yeni sezon hazırlıklarına start vermeyi düşündüklerini söyleyen Teknik Direktör Bülent Yenihayat transfer tahtasının açılması konusunda ise yönetimin çalışmalara başladığını bildirdi.
Bülent Yenihayat’ın açıklamaları şöyle;

TEMMUZ'UN 10 İLE 15'İ ARASI SEZONU AÇACAĞIZ

Temmuz'un 10 ile 15'i arası sezonu açacağız. 1 Eylül'de lig başlıyor. Toplam çalışma, sezon öncesi hazırlık dönemimiz 45 gün. Müsabaka haftasına kadar. Müsabaka haftası da dahil. Bu şekilde bir planımız var.

KAMP BAŞLADIĞI ANDA TAKIMIN HAZIR OLMASI LAZIM

Transfer tahtasını görüştük. Onunla alakalı da bir çalışma var. Yani biz şunu söylüyoruz, kamp başladığı anda takımın büyük bir kısmının hazır olması lazım. Bu şekilde de bir plan yapıyoruz. İnşallah, ufak tefek muhakkak aksilikler olacaktır çünkü geçmişten gelen yönetim inanılmaz efor sarf ediyorlar çaba gösteriyorlar. Çok büyük dosyalar daha önceki yıllardan Başkan o anlamda daha hakim ve bir çok işi zamanında halletmiş. Bizim daha önceki yıllarda ciddi yol kat edilmiş. Çok az bir şey kalmış.

TRANSFERLERİN YETİŞMESİ BİZİM ADIMIZA SAĞLIKLI OLACAK

“Arada sürprizler olabiliyor, aksilikler olabiliyor. Ama bizim isteğimiz o kamp döneminde takımın yüzde 70'nin hazır bir şekilde elimize gelmesi. Bizim için daha sağlıklı olacak. Hem kafamızdaki oyun planını anlatabilmek için, hem de onların buraya adapte olabilmesi için. Bunu hazırlayabilmemiz için o süreçte gelirlerse çalışma sürecini sağlıklı bir şekilde geçiririz. Başarılı olmak için sezona daha hazır girmemiz gerekiyor.”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme