• Haberler
  • Genel
  • Karagöl: Daha Çok İnsanın Hayatına Dokunacağız!

Karagöl: Daha Çok İnsanın Hayatına Dokunacağız!

4 ay önce Elazığ Merkezli kurulan Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Önleme Derneği Başkanı Gülnar Karagöl, sorunların çözümü başta olmak üzere daha çok kişiye dokunmak için herkesin desteğini beklediklerini söyledi.

4 ay önce Elazığ merkezli kurulan Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Derneği artık yapılacak kurul toplantılarına katılarak daha çok kişiye dokunmayı hedefliyor.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Derneği Başkanı Karagöl, 2024 yılı İl Eylem Planı hakkında yapılacak olan Teknik Kurul ve Genel Kurul Toplantılarına İl Koordinasyonu İzleme ve Değerlendirme Komisyonuna dahil edilerek, artık daha çok sessizin sesi olacak. 

“HERKESİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ”

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Derneği Başkanı Gülnar Karagöl, sorunların çözümü başta olmak üzere daha çok kişiye dokunmak için herkesin desteğini beklediklerini söyledi.

Başkan Karagöl, “Herkesin bu konuda bize destek vermesini isteriz. Gerek Elazığ’ımızda yaşayan iş insanlarından ve gerekse yurt dışında yaşayan iş insanlarımızdan ve diğer Sivil Toplum Kuruluşlarından onlarla beraber yapacağımız çalışmalar bizleri daha da beraber büyütecek. Daha çok insanın hayatına dokunabileceğimize inanıyoruz” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme