Karaköprü Maçı Yarıda Kaldı

Hazırlık Maçı'nda Ş.Urfa Temsilcisi Karaköprü Belediyespor'lu Futbolcuların agresif ve sakatlamaya yönelik hareketleri nedeniyle Erzurum Bölgesi Hakemi Maçı 66. Dakika'da müsabakayı bitirdi…

Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Çimentaş Elazığspor Elazığspor, 2. Hazırlık Maçı’nda Ş.Urfa Temsilcisi Karaköprü Belediyespor ile oynadığı karşılaşma tamamlanamadı…

2. Etap Kamp çalışmalarına Erzurum’da devam eden Elazığspor, 2. hazırlık maçında karşılaştığı TFF 2.Lig Beyaz Grup Ekibi Karaköprü Belediyespor’la 1-1 berabere kaldı. Hazırlık Maçı’nda Ş.Urfa Temsilcisi Karaköprü Belediyespor’lu Futbolcuların agresif ve sakatlamaya yönelik hareketleri nedeniyle Erzurum Bölgesi Hakemi Maçı 66. Dakika’da müsabakayı bitirdi…
İlk hazırlık maçında Tokat Ekibine mağlup olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ikinci hazırlık maçında Ş.Urfa Temsilcisi Karaköprü Belediyespor karşılaştı.

ELAZIĞSPOR’UN KADROSU

Saat 16:00’da Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Sahası’nda oynanan ve Erzurum Bölgesi Hakemlerinden Serkan Tolun’un yönettiği karşılaşmaya Bordo-Beyazlı Takım şu onbirle çıktı.
Kalede İsmet, Berşan, Ali Keten, Yağızcan Erdem, Berşan, Kerim Frei, Ercan Coşkun, Burhan Arman, Hasan Ekici, Burak Aydın, Mikail Koçak ve Muhammet Arslantaş.
Maçta baştan sona üstün bir oyun sergileyen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 37. Dakika’da savunmanın hatasında İbrahim’in attığı golle 1-0 geriye düştü. İlk 45 dakikada başka gol olmayınca Ş.Urfa Ekibi soyunma odasına 1-0 üstün girdi.

ELAZIĞSPOR 2.YARI’DA EŞİTLİĞİ SAĞLADI

2.Yarı’ya iyi başlayan Bordo-Beyazlılar 51. Dakika’da penaltı kazandı. Burhan Arman ceza alanında yerde kalınca Erzurum Bölgesi Hakemi beyaz noktayı gösterdi. Penaltıyı kullanan Muhammed topu filelere gönderdi ve skor 1-1 oldu. Golden sonra agresif ve sakatlamaya yönelik hareketlerde bulunan Karaköprü Belediyespor Futbolcularının tavırlarına dayanamayan Erzurum Bölgesi Hakemi maçı 61. Dakika’da bitirdi.

ELAZIĞSPOR’DA SAKATLIK ŞOKU!

Karaköprü Belediyespor mücadelesinde yeni transferimiz Burak Aydın ve sol bek Hasan Ekici’ de sakatlanarak oyundan çıktı. İlk yarıda da Ali Keten ve Yağızcan Erdem sakatlanarak maça devam edemedi.

KARAKÖPRÜ’nün KUYRUK ACISINI ANLAYAMADIK !

Erzurum’da oynadığımız hazırlık maçında rakip takımın futbolcularının sert oyunuyla 4 oyuncumuz sakatlanarak oyundan çıkmıştı, rakibin çirkef ve ne olduğunu anlamadığımız kuyruk acıları maç içerisinde devam ederken, hakem maç 1-1 sürdüğü esnada yine bir pozisyonda Kerim Frei’ya yapılan sert müdahalenin ardından 66. Dakikada oyunu sonlandırdı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme