• Haberler
  • Spor
  • Karaman Basını Elazığspor İle Anlaştığını Yazdı

Karaman Basını Elazığspor İle Anlaştığını Yazdı

Karaman'da Uyanış Gazetesi Karaman FK'lı eski oyuncunun Çimentaş Elazığspor'la anlaştığını sütunlarına taşıdı…

Karaman’da Uyanış Gazetesi, Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor’un listesinde olan ve Gazeteniz Günışığı’nın günler öncesinden ismini duyurduğu Ahmet Furkan Özcan’ın Bordo-Beyazlı Kulüple anlaştığını yazdı…

Karaman’da Uyanış Gazetesi’nin “Karaman FK'lı eski oyuncu Çimentaş Elazığspor'da” Manşetli haberi şöyle;

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta yeni sezon öncesinde kulüplerin transfer çalışmaları devam ederken, geçtiğimiz sezon Karaman Futbol Kulübü forması giyen 25 yaşındaki stoper Ahmet Furkan Özcan, Çimentaş Elazığspor ile anlaştı.

Karaman FK ile sözleşmesi 30 Haziran tarihi itibariyle sona eren genç oyuncu Ahmet Furkan Özcan’ın önümüzdeki günlerde yeni takımı Elazığspor ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
Ahmet Furkan Özcan, 2023-2024 futbol sezonunda Karaman FK formasıyla 31 lig maçına çıkarken, 3’de gol kaydetti.

Diğer taraftan Bordo-Beyazlı ekip Çimentaş Elazığspor, Ahmet Furkan Özcan’ın yanı sıra kadrosuna kattığı Serkan Odabaş, Muhammet Aslantaş, Yusuf Mert Tunç ile de anlaşarak sözleşme imzalayacak.
Elazığspor geçen sezon kadrosunda yer alan Fatih Kıran, Çağrı Yasak, Mehmet Eksik, Metin Peker, Burak Yamaç, Murat Torun, Mert Altınöz, Mehmet Ablay ve Hüseyin Turunç ile yollarını ayırdı.

Karaman Basını Elazığspor İle Anlaştığını Yazdı

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme