• Haberler
  • Genel
  • Karaman FK Destek İstiyor: Taraftarları Maçlarda Bekliyor

Karaman FK Destek İstiyor: Taraftarları Maçlarda Bekliyor

TFF 2. Lig Heyecanı Başlıyor: Karaman FK ve Çimentaş Elazığspor Mücadelesi.

Türk futbolunun heyecan dolu ligi TFF 2. Lig, bu hafta sonu yeni bir sezona merhaba diyor. Kırmızı Grup'ta mücadele eden Karaman Futbol Kulübü, sezonun ilk maçında deplasmanda Bordo-Beyazlı temsilcimiz Çimentaş Elazığspor ile karşılaşacak. Maç, 1 Eylül 2024 Pazar günü saat 19:00’da oynanacak. Bu karşılaşma öncesinde Karaman FK'nın destek arayışına yönelik önemli açıklamalar yapıldı.

KARAMAN FK'DAN DESTEK ÇAĞRISI

Karaman FK'nın destek arayışında olduğu bir dönemde, Karaman Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şevket Varol’dan önemli bir açıklama geldi. Varol, Karaman FK'nın yaşadığı zorlu sürecin ardından sahaya çıktığını ve bu süreçte takımın yanında olunduğunu belirtti. Varol, “Zor bir süreç yaşayıp kapanma noktasına gelen Karaman FK, 01.09.2024 Pazar günü saat 19:00’da Çimentaş Elazığspor’a konuk olacak. Şehrin takımına taraflar olarak sahip çıktık ve oluşturulan yönetim özverili şekilde çalışıyor. Herkesin desteğine ihtiyaç var” dedi.

KARAMANLI TARAFTARLARA ÇAĞRI: KOMBİNE ALIN!

Şevket Varol, Karaman FK’nın güçlü bir takım kurduğunu ancak zamana ihtiyaç duyduğunu vurguladı. İlk hafta sonucunun ne olursa olsun, takımın kazanmak için sahaya çıkacağını belirten Varol, Karamanlı hemşerilerinden olumsuz eleştiriler yerine destek olmalarını rica etti. Ayrıca, “Bir soru soruyorum, kombineni aldın mı hemşerim?” diyerek, taraftarları kombine almaya teşvik etti. Varol, Karaman FK’nın iyi bir sezon geçirmesi için şehrin tamamının maddi ve manevi destek vermesi gerektiğini ifade etti.

TRİBÜNLERİ DOLDURALIM: KARAMAN FK'NIN İKİNCİ HAFTADAKİ EV MAÇI

Karaman FK'nın evindeki ilk maçı ise 8 Eylül Pazar günü oynanacak. Ligin ikinci haftasında Menemen FK ile karşılaşacak olan Karaman FK, bu maçta tribünlerin dolu olmasının önemine vurgu yaptı. Şevket Varol, “Önümüzdeki hafta Karaman’da bir ilki yaşayacağız ve akşam maçı oynanacak. Geçen sezon olduğu gibi Menemen FK’yı konuk edeceğiz. Tüm sporseverleri kombinelerini alarak tribünleri doldurmaya davet ediyorum. Kombineler hızla tükeniyor, Karaman halkımızın duyarlı davranarak tribünleri doldurmasını bekliyoruz” diye konuştu.

KARAMAN FK’NIN 2024-2025 SEZONU İÇİN BEKLENTİLER

2024-2025 sezonunda Karaman FK'nın başarısı için umutlu olduklarını belirten Varol, “Karaman FK takımımıza başarılar diliyorum. Sakatlıksız ve kazasız bir sezon geçirmeyi umuyoruz. Bu yıl, futbolseverler için heyecan dolu ve mutlu bir sezon olması dileğiyle, Karaman FK’nın sahada gösterdiği performansın, taraftarın desteğiyle daha da yükselmesini bekliyoruz” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme