• Haberler
  • Spor
  • Kardal: Bu İlin Marka Değeri Elazığspor'dur

Kardal: Bu İlin Marka Değeri Elazığspor'dur

Teknik Sorumlusu Hasan Uğur Kardal, 23 Elazığ Futbol Kulübü'nün de Elazığ'ın Takımı olduğunu belirterek 'Bu şehrin büyüklerinin 23 Elazığ FK.'nın da yanında olması ve bu kulübü de sahiplenmesi gerekir.'dedi.

TFF 3. Lig 4. Grupta kümede kalma mücadelesi veren Temsilcimiz 23 Elazığ Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Hasan Uğur Kardal, önceliklerinin bu kulübün yaşaması olduğunu belirterek; “Bu ilin 3. Ligde mücadele veren iki takımı var. Bu ilin marka değeri Elazığspor’dur. Ancak bizde bu ili 3. Lig’de temsil ediyoruz. Bu kulübün verdiği mücadelede daha güçlü olmasının sağlanması gerekir. Bunun içinde bu şehrin büyüklerinin 23 Elazığ FK.’nın da yanında olması ve bu kulübü de sahiplenmesi gerekir. Çünkü bu kulüp yaşadığı zaman bu şehrin ve bölgedeki birçok ildeki genç oyuncuların hedefi olacaktır. Bu kulüp birçok genç yıldızın forma giymesini sağlayacaktır.” dedi.

BU HAFTA YİNE ÖNEMLİ BİR MAÇ OYNAYACAĞIZ

Takımın başında 5 haftadır yer aldığını ve takımının ligde sıkıntılı bölgeden çıkma konusunda önemli sonuçlar aldığını belirten Kardal; “Geçen hafta çok önemli bir maç oynadık ve çok şükür 1-0 kazandık. Bu hafta yine çok önemli bir maç oynayacağız. Deplasmanda oynayacağımız Nevşehir Maçı’nın hazırlıklarını sürdürüyoruz. 23 Elazığ FK’nın bir deplasman fobisi varmış gibi duruyor. Biz bu hafta bunu kıracağız. Oluşturduğumuz kadro yavaş yavaş oturdu. Sistemimiz işlemeye başladı. Bununda olumlu sonuçlarını alacağız. Nevşehir’den kesinlikle elimiz boş dönmeyeceğiz.” dedi

ŞEYHMUS VE MURAT CEZALI

23 Elazığ FK’da bu hafta sonunda deplasmanda oynanacak Nevşehir Belediyespor maçı öncesi Bordo Beyazlı temsilcimizde Şeyhmuz kırmızı kart Murat Kayalı ise sarı kart cezalısı oldukları için forma giyemeyecekler.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme