Kardal: Her Hafta Daha İyi Olacağız

23 Elazığ FK Teknik Sorumlusu Hasan Uğur Kardal 'Bizlerde futbolcularımızda bu takımın hak ettiği yere gelmesi için elimizden gelenin fazlasını yapacağız.'dedi.

TFF 3. Lig 4. Grupta ligde kalma mücadelesi veren Temsilcimiz 23 Elazığ FK sahasında oynadığı Balıkesirspor maçında aldığı 1-0’lık galibiyet ile grupta son sıradan kurtuldu.

23 Elazığ FK. Teknik Sorumlusu Hasan Uğur Kardal, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada; “Bizim için son derece önemli bir karşılaşmaydı. Rakibimiz de kadrosunu güçlendiren transferler yapmıştı. Ancak biz dersimize iyi çalıştık ve bu maçı kazanmak için mücadele verdik. Sonuçta 1-0 galip gelerek üç puan aldık.” dedi.

MAÇ MAÇ PLANLAMA YAPACAK VE HAK ETTİĞİMİZ YERE GELECEĞİZ

“Takımımızın kadrosuna ilaveler yaptık. Her hafta daha iyi olacağız.”diyen Kardal; “Aramıza katılan yeni oyuncularımızın takıma adapte olmaları ile birlikte ligde üst sıralara tırmanışımız devam edecek. Tabiki zorlu bir süreçten geçiyoruz. Tabiki takımımızın başarılı olması için daha çok mesai harcayacağız. Ancak bizlerde futbolcularımızda bu takımın hak ettiği yere gelmesi için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Maç maç planlama yapacak ve hak ettiğimiz yere geleceğiz.” Dedi
23 Elazığ FK. bu hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Bursa Yıldırımspor maçı hazırlıklarını Teknik Sorumlu Hasan Uğur Kardal yönetiminde devam ettiriyor.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme