Kardal: Taraftarımız İle Kazanacağız

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 23 Elazığ FK, Pazar günü sahasında konuk edeceği Muş Ekibini mağlup ederek ateş hattından uzaklaşmak hedefinde…

TFF 3. Lig 4. Grupta ligde kalma mücadelesi veren 23 Elazığ Futbol Kulübü Pazar günü sahasında oynayacağı Muş 1984 Muşspor maçını kazanarak rakipleri ile arasındaki puan farkını kapatmak istiyor.

17 Mart Pazar günü Doğukent stadında saat 14.00 de oynanacak olan 23 Elazığ FK.- Muş 1984 Muşspor maçını Erhan Kaya, Abdullah Polat ve Abdullah Semerci hakem üçlüsü yönetecek. Bu müsabakada Ömer Kısaoğlu 4. Hakem olarak görev yapacak.

KARDAL; “BİZ İYİ BİR TAKIMIZ”

23 Elazığ FK. Teknik Sorumlusu Hasan Uğar Kardal, hafta boyunca yaptıkları çalışmalar ile bu maça iyi hazırlandıklarını belirterek; “Bilindiği gibi sahamızda son derece başarılı sonuçlar alan bir takımız. Pazar günü oynayacağımız karşılaşmada rakibimizin iyi bir takım olduğunu ve bu sezon için önemli bir yatırım yaptığını biliyoruz. Buna göre hazırlandık. Bizde iyi bir takımız ve bunun karşılığını almak istiyoruz. Pazar günü evimizde oynayacağımız maçta Taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların 90 dakika bizi desteklemesi ile bu maçı kazanıp yoluma devam etmek istiyoruz. Elazığlı futbolseverleri bu maçta stadı doldurmalarını ve bize destek vermelerini istiyoruz. Güçlü bir tribün desteği saha içinde ki mücadeleyi de güçlendirecektir. Pazar günü Taraftarlarımız ile birlikte kazanacağız.” dedi.

Kardal: Taraftarımız İle Kazanacağız

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme