Keleş, Elazığ'ın Sesi Olmaya Devam Ediyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, vatandaşlarla düzenli olarak bir araya geldiklerini, yerel sorunların çözümü için sahada aktif bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, seçim sonrası Elazığ’dan ve sahadan uzaklaşmadıklarını belirterek, köy ve ilçe ziyaretlerinde vatandaşlarla buluşarak onların taleplerini dinlediklerini ve çözüm üretmek için ilgili kurumlarla işbirliği yaptıklarını ifade etti.

“SORUNLARI MUHATAPLARINDAN DİNLEYİP, HAREKETE GEÇİYORUZ”

Çözüm odaklı Elazığ’a ve vatandaşlara hizmet edeceklerinin altını çizen Keleş, açıklamasında şunları kaydetti:
"Vatandaşlarımızın seçim sonrası 'Sizi görmüyoruz' eleştirisine katılmıyoruz. Biz, seçimlerden sonra da sahadayız. Merkezde, Mahallelerde, Köy ve ilçe ziyaretlerinde vatandaşlarımızla sürekli temas halindeyiz. Sorunları doğrudan muhataplarından dinliyor ve çözüm üretmek için harekete geçiyoruz. Ziyaretlerimize başlamadan önce, köyse muhtarlarımızı, ilçeyse ilçe başkanlarımızı arayıp o bölgedeki sorunlar hakkında bilgi alıyoruz. Bu doğrultuda ilgili kurum müdürlerimizi davet ederek yerinde inceleme yapıyoruz."

“ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞMALARIMIZI DETAYLANDIRIYORUZ”

Keleş, çözüm odaklı çalışmalarını detaylandırarak, köy veya ilçe ziyaretlerinde bir köyü merkeze alıp, çevre köylerin muhtarlarını ve vatandaşlarını da davet ettiklerini ve toplu görüşmeler gerçekleştirdiklerini aktardı. Bu toplantılarda hem talepleri dinlediklerini hem de yapılan ve yapılması planlanan projeleri vatandaşlara anlattıklarını vurguladı.

"Pilot olarak belirlediğimiz bir köy ya da ilçede çevre köylerin muhtarları ve vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Talepleri ve önerileri dinliyoruz. Yapılan ve yapılacak projeler hakkında bilgi veriyoruz. Ziyaretlerimizde sadece bireysel sorunlar değil, genel sorunlar da karşımıza çıkıyor. Örneğin, konut ve yapı sorunları olduğunda bunu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğümüz not alıyor, altyapı ve yol gibi sorunlar olduğunda ise İl Özel İdaresi’ndeki arkadaşlarımız bu konularla ilgileniyor. Biz de bu notların takibini sağlıyoruz," diye konuştu.

“SORUNLAR BAZEN İL DÜZEYİNDE ÇÖZÜLEMİYOR”

Milletvekili Keleş, bazı sorunların yerelde değil, Ankara’da genel müdürlükler ya da bakanlık düzeyinde çözülmesi gerektiğini belirterek, bu tür taleplerin de dikkatle takip edildiğini ifade etti.

"Bazen sorunlar il düzeyinde çözülemiyor, Ankara’daki genel müdürlükler ya da bakanlık düzeyinde müdahale gerekiyor. Bu tür sorunları bizler alıp Ankara’da takip ediyoruz. Vatandaşımızın her talebine, sorunu hangi düzeyde olursa olsun çözüm bulmak için gayret gösteriyoruz."

“MEVZUAT ÇERÇEVESİNDE TALEPLERİ DEĞERLENDİRİYORUZ”

Keleş, vatandaşlardan sadece genel sorunlar değil, kişisel taleplerin de geldiğini ifade etti. Özellikle iş, tayin ve atama taleplerinin sıkça karşılarına çıktığını söyleyen Keleş, bu talepleri de mevzuat çerçevesinde değerlendirdiklerini vurguladı.

"Şüphesiz ki kişisel talepler de oluyor. İş, tayin, atama gibi talepler vatandaşlarımızın sık sık dile getirdiği konular. Bu konularda elimizden geleni yapıyoruz, fakat devletimizin belirli mevzuatları var. Her talebi yasal çerçevede değerlendiriyoruz," dedi.

“ELAZIĞ İÇİN GÜÇLÜ BAĞ KURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Milletvekili Keleş, Elazığ halkıyla güçlü bir bağ kurmaya devam edeceklerini, her zaman vatandaşların yanında olmaya ve onların sorunlarını çözmek için çalışmaya kararlı olduklarını belirterek açıklamalarını tamamladı. "Bizim en büyük gücümüz vatandaşımızın desteğidir. Her zaman onların yanında olacağız ve sorunlarını çözmek için çalışacağız."

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme