• Haberler
  • Genel
  • Keleş: İlk Günkü Aşkla, Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz

Keleş: İlk Günkü Aşkla, Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz

Milletvekili Keleş Tunceli'de Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Tunceli’de gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında bir dizi etkinlik ve toplantıya katıldı. Kente yoğun bir programla giden Keleş, teşkilatlarla buluşarak çeşitli konularda önemli değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Keleş, Tunceli’deki ilk programında AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Toplantıda, il ve ilçe teşkilatlarının her kademesinde görev alan partililere teşekkür eden Keleş, “İlk günkü aşkla, büyük bir özveri ve heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Keleş: İlk Günkü Aşkla, Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz

Ayrıca, Muharrem ayı münasebetiyle Tunceli’de vatandaşlara aşure ikramında bulunan Keleş, paylaşmanın, bereketin ve beraberliğin simgesi olan aşurenin önemine dikkat çekti. “Allah kabul etsin, birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” diyen Keleş, etkinlik sırasında Tuncelili vatandaşlarla sohbet ederek kentin sorunlarına ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

Son olarak, AK Parti Tunceli İl Başkanlığı’nda düzenlenen “İstişare ve Değerlendirme” toplantısına katılan Milletvekili Keleş, İl Başkanı Bülent Süner’e ve Türkiye Yüzyılı vizyonuyla çalışan teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Toplantıda, il genelindeki çalışmaların değerlendirildiği ve yeni projelerin ele alındığı belirtildi.

Erol Keleş’in Tunceli ziyaretleri, parti mensupları ve vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme