Keleş: Projelerimiz Artarak Devam Edecek!

DSİ Bölge Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi tarafından ortak yürütülen Alaca, Alpagut, Avculu, Cip, Pelte ve Uzuntarla köylerindeki kanal temizleme çalışmaları ile ilgili Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ toplantıda yetkililer ile bir araya geldi.

Toplantıda su kaynaklarının korunması, çevre temizliğine verilen önem ve sağlıklı bir gelecek için yapılan çalışmalar ele alındı.

Toplantının ardından, saha çalışmalarında incelemelerde bulunan Milletvekili Keleş, su kaynaklarının korunmasının ve çevre temizliğinin önemine vurgu yaparak, “Geleceğe daha yeşil, daha temiz ve sürdürülebilir bir miras bırakma hedefiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. Keleş, bu projelerde emeği geçen DSİ ve İl Özel İdare yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Keleş: Projelerimiz Artarak Devam Edecek!

"TEMİZ BİR GELECEK İÇİN ATILMIŞ ÖNEMLİ ADIMLARDIR"

Milletvekili Keleş, yapılan çalışmaların bölge halkı için büyük önem taşıdığını belirterek, “Su kaynaklarımızın verimli kullanılması ve çevremizin korunması adına yürütülen bu çalışmalar, sağlıklı ve temiz bir gelecek için atılmış önemli adımlardır” ifadelerini kullandı.

Bu kapsamda, tüm vatandaşlarımızı çevre temizliği konusunda duyarlı olmaya davet eden Keleş, bu tür projelerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Keleş: Projelerimiz Artarak Devam Edecek!

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme