• Haberler
  • Genel
  • Keleş: Şehrin Gelişimine Büyük Katkı Sağlayacak!

Keleş: Şehrin Gelişimine Büyük Katkı Sağlayacak!

Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş yapımı devam eden Elazığ POMEM binasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Keleş, POMEM’in Elazığ için önemli bir proje olduğunu söyleyerek, polis adaylarının en iyi şekilde yetişmesine olanak sağlayacağını ve modern bir eğitim yuvası olduğunu belirtti.

“MODERN BİR EĞİTİM YUVASI”

“Bugün sizlere, yapımı devam eden Elazığ’ımız için önemli bir proje olan Elazığ Polis Meslek Eğitim Merkezi’nden bahsetmek istiyorum. Bu merkez, şehrimizin hem sosyal hem de ekonomik gelişimine büyük katkı sağlayacak, polis adaylarımızın en iyi şekilde yetişmesine olanak tanıyacak, modern bir eğitim yuvası olacaktır” diyen Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“ Elazığ Polis Meslek Eğitim Merkezi, toplamda 47.000 m² alan üzerinde inşa edilecek ve 17.455 m² kapalı alana sahip olacaktır. 500 polis adayına eğitim verecek olan bu merkez, emniyet teşkilatımızın insan kaynağı gücüne önemli katkılar sağlayacaktır.

Keleş: Şehrin Gelişimine Büyük Katkı Sağlayacak!

“PEK ÇOK BİRİMİ BÜNYESİNDE BULUNDURACAK”

Bu Eğitim Merkezi; idari binasından - sosyal tesisine, yemekhanesinden - yatakhanesine, dersliklerinden - konferans salonuna, kapalı spor salonundan - atış poligonuna kadar pek çok birimi bünyesinde bulunduracaktır.

Bu tesisler, polis adaylarımızın hem teorik hem de pratik eğitimlerini alarak fiziksel ve taktiksel becerilerini geliştirmelerine olanak sağlayacaktır.

Keleş: Şehrin Gelişimine Büyük Katkı Sağlayacak!

“YÜZDE 60’I GEÇMİŞ DURUMDA”

2021 yılında ihalesi yapılan Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin fiziksel gerçekleşme oranı bugün itibariyle %60’ları geçmiş durumdadır.

İl Özel İdaresi’nin kontrollüğünde yapılan bu proje, İnşallah 2025 yılında tamamlanarak hizmet vermeye başlayacaktır.

Böylesine önemli projenin ilimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin Aziz şehrimize hayırlı olmasını diliyor, daha nice güzel projelerde buluşmak üzere hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Kalın sağlıcakla” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme