Keleş'ten Yaz Spor Okulları'nı Ziyaret!

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, gençlerimizin geleceğini inşa eden önemli bir proje olan GSB Yaz Spor Okulu'nu ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN ile Ahmet Aytar Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikte bir araya gelen Prof. Dr. Keleş, çocukların ve ailelerin coşkusunu paylaştı, programın genç nesiller üzerindeki olumlu etkilerini değerlendirdi.

“Gençlerimizin Geleceği İçin Önemli Bir Adım”

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın yüzlerindeki gülümsemeyi görmek, ülkemizin geleceği için en büyük umut kaynağı. Gençlerimizin fiziksel ve sosyal becerilerini geliştirecek her projeyi destekliyoruz. Ücretsiz GSB Yaz Spor Okulları, bu doğrultuda atılmış önemli bir adımdır. 49 branşta 218 antrenörle yürütülen bu program, çocuklarımızı ekran bağımlılığından ve kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, onları sağlıklı ve başarılı bir geleceğe hazırlıyor" ifadelerini kullandı.

Keleş'ten Yaz Spor Okulları'nı Ziyaret!

“Elazığ’ın Gençleri Sporla Buluşuyor”

Elazığ'da on ilçe ve merkezde toplam 16.250 öğrencinin kayıt yaptırdığı Yaz Spor Okulları, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün koordinasyonunda büyük bir başarıyla devam ediyor. Prof. Dr. Keleş, bu tür etkinliklerin çocukların sadece fiziksel ve sosyal gelişimlerine değil, aynı zamanda mesleki gelişimlerine de katkı sağladığını belirterek, “Elazığ’ın gençleri, bu tür projelerle hem bugünlerini hem de geleceklerini inşa ediyor. Gençlerimizin yanındayız ve onları desteklemeye devam edeceğiz. Katkıda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze tüm eğitmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Elazığ’da gençlerin sporla dolu bir yaz geçirmesi için tüm çocukları ve gençleri GSB Yaz Spor Okulları’na katılmaya davet eden Prof. Dr. Erol Keleş, gençlerin güçlü Türkiye’nin mimarları olacağını vurguladı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme