• Haberler
  • Genel
  • Keleş: Yoncalıbayır Katliamı'nın Acısı Yüreğimizde Yaşıyor

Keleş: Yoncalıbayır Katliamı'nın Acısı Yüreğimizde Yaşıyor

Elazığ'ın Kovancılar ilçesine bağlı Yoncalıbayır köyünde, 28 Ağustos 1993 tarihinde PKK terör örgütü tarafından gerçekleştirilen ve 9 masum vatandaşımızın hayatını kaybettiği hain saldırının 31. yıl dönümünde, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, bu acı olayla ilgili açıklamalarda bulunarak terörü lanetledi ve bu acının unutulmayacağını vurguladı.

Milletvekili Prof. Dr. Keleş, yaptığı açıklamada: “Yoncalıbayır’da 31 yıl önce gerçekleşen bu hain ve alçak saldırı, hepimizin yüreğinde silinmez yaralar bıraktı. PKK terör örgütünün insanlık dışı saldırısı sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, bu menfur saldırıyı bir kez daha lanetliyorum” dedi.

 

Milletvekili Keleş, terörle mücadelede Türkiye’nin kararlılığına dikkat çekerek, “Milletimiz, tarih boyunca olduğu gibi bugün de teröre karşı dimdik durmaktadır. Bu hain emeller, ne yaparlarsa yapsınlar, ülkemizin birlik ve beraberliğini bozamayacaktır. Terör örgütlerine karşı yürüttüğümüz mücadelede kararlılığımızdan asla taviz vermeyeceğiz. Bu topraklarda huzur ve barış içinde yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş: “Yoncalıbayır’da hayatını kaybeden 9 vatandaşın ailelerine başsağlığı dileyerek, onların acılarını derinden paylaştığını ifade etti. “Bu hain saldırının yıl dönümünde, kaybettiğimiz canlarımızın ailelerinin yanındayız. Onların yaşadığı acı, hepimizin ortak acısıdır. Bu vesileyle, bir kez daha hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve metanet diliyorum” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme