Keleş, Ziyaretlerinde Hız Kesmiyor!

Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Kurban Bayramı dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu. Milletvekili Keleş, bayram süresince vatandaşlarla bir araya gelerek bayram sevinçlerini paylaştı.

İmamı Azam Camii’nde Bayram Namazı ve Bayramlaşma

İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve teşkilat mensuplarıyla birlikte İmamı Azam Camii’nde bayram namazı kılan Keleş, namaz sonrasında vatandaşlarla bayramlaştı. Keleş, bu özel gün vesilesiyle milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek, “Mutlu ve sağlıklı nice bayramlar diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Keleş, Ziyaretlerinde Hız Kesmiyor!

Çocuk Evleri Sitesi Ziyareti

Vali Yardımcısı Armağan Yazıcı, eşi Tülay Hanım ve beraberindeki heyet ile birlikte Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret eden Keleş, çocuklarla bayram sevincini paylaştı. Keleş, “Bir çocuk gülümserse dünya gülümser. Çocuklarımızın yüzünü hep güldürmek için çalışacağız,” dedi. Görevlilere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı Ziyareti

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Vali Yardımcısı Armağan Yazıcı ve beraberindeki heyetle birlikte Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Keleş, kahraman güvenlik güçlerinin bayramını kutladı. Keleş, “Şanlı bayrağımız dalgalansın diye nöbet tutan kahramanlarımızın her birinden Allah razı olsun,” şeklinde konuştu.

Şehit Aileleri Ziyareti

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Vali Yardımcısı Armağan Yazıcı, eşi Tülay Hanım ve beraberindeki heyetle birlikte Şehit Polis Memuru Musa Keskin ve Şehit Kıdemli Başçavuş Mehmet Demir’in ailelerini ziyaret eden Keleş, “Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim. Mekânları cennet olsun,” ifadelerini kullandı.

Keleş, Ziyaretlerinde Hız Kesmiyor!

Gazi Huzurevi Ziyareti

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Vali Yardımcısı Armağan Yazıcı ve eşi Tülay Hanım ile birlikte Gazi Huzurevi’ni ziyaret eden Keleş, burada kalan büyüklerle sohbet etti ve hayır dualarını aldı. Keleş, “Rabbim, büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin, nice bayramlara erişmeyi nasip eylesin inşallah,” dedi.

Prof. Dr. Erol Keleş, gerçekleştirdiği bu anlamlı ziyaretlerle bayramın birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdiğini belirterek, bayramların toplumumuz için önemine vurgu yaptı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme