Kendin Çal, Kendin Oyna

Ak Parti Elazığ Milletvekili MRN'nin (Mahmut Rıdvan Nazırlı) kendince düzenlediği toplantıda, Elazığ basın mensupları ve kurum müdürleri bir araya getirildi…

Düzenlediği toplantıda Elazığ’da faaliyet gösteren yazılı ve görsel basın mensupları davet edilirken, Günışığı ile Yeni Ufuk ve Refikimiz Hâkimiyet Gazetelerinin toplantıya neden davet edilmediği merak konusu oldu.

İlimiz milletvekilinin bu davranışının ilimizin sorunlarını çözme noktasında bütünleştirici değil ayrıştırıcı olduğunu, kişisel problemlerinin ilimizin çıkarlarının önüne nasıl geçtiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Toplantıya katılan basın mensubu arkadaşlarımızdan aldığımız bilgiler ışığında basın toplantısında birlik ve beraberlik mesajları veren Milletvekili MRN, Elazığ’da ki basın için ayrıştırıcı tutum sergilemesi kendisiyle nasıl tezata düştüğünün göstergesi olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Kendin Çal, Kendin Oyna

ELAZIĞ SAHİPSİZ DEĞİLMİŞ

Çağrılmama nedenini anlayamadığımız toplantının yapılmasındaki amaç hakkında da konuşan MRN;
“Elazığ önceden sahipsizdi şimdi mi sahipli? Hayır. Elazığ’ın hep bir sahibi vardı öncelikle vatandaşlarımız ondan sonra da benim kıymetli çalışma arkadaşlarım. Burada birlikte çalıştığımız müdürlerimiz gece gündüz demeden varını yoğunu ortaya koyarak memleketin kalkınması için gayret ediyorlar.” ifadelerini kullanmış.

İDARECİLER OF DEMEDEN ÇALIŞIYORMUŞ

AK Parti Elazığ Milletvekili MRN açıklamasının devamında ise şu ifadelere yervermiş; “Depremden aldığımız yaraların bir an önce kapanması için gece gündüz gayret ediyorlar. Buna Elazığ’ın vekili olarak ben şahidim. Ne zaman telefon açsak gece 12,1 cumartesi, Pazar demeden idarecilerimiz şehrin sorunlarıyla of demeden ilgileniyorlar.”

Kendin Çal, Kendin Oyna

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme