Koç Yürekli Miniklerinden Gazze'ye Yardım

Koç İlkokulunun minik öğrencileri kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Gazze'ye gönderdiler.

Koç İlkokulunun minik öğrencileri büyükleri kıskandıracak bir davranışta bulunarak kumbaralarını Gazze’deki yaşıtları için boşalttılar. İsrail’in Filistin’e uyguladığı insanlık dışı saldırılarla kadın, çocuk demeden yaptığı katliamlara duyarsız kalmayan Koç İlkokulunun minik öğrencileri biriktirdikleri harçlıklarını Gazze’ye gönderdiler.

RESMİ YOLLARDAN GAZZE’YE

Biriktirdikleri harçlıklarını okullarının Sosyal Yardım kulüpleri ile birlikte Gazze’ye göndermek istediklerini Okul Müdürü Kazım Atıcı’ya bildirdiler. Müdür Atıcı da minik çocukların bu davranışlarını karşılıksız bırakmayarak Gazze’ye resmi yollardan ulaştırmak üzere İl Müftüsü İrfan Üstündağ’ı ziyaret ettiler.

Koç Yürekli Miniklerinden Gazze'ye Yardım

10 BİN 500 LİRALIK BAĞIŞ

Minik yüreklerin bu davranışı karşısında duygulanan Müftü Üstündağ öğrencilerin kendi aralarında biriktirdikleri 10 Bin 500 Türk Lirasını teslim aldı. Öğrencilere yaptıkları bu bağışların ne kadar anlamlı olduğunu anlatan Üstündağ teslim aldığı paralar karşılığında öğrencilere makbuzlarını verdi.

ATICI: ÖĞRENCİLERİMİZ DUYGULANDIRDI

Konuyla ilgili bilgilerine başvurduğumuz okul Müdürü Kazım Atıcı öğrencilerin bu davranışlarının kendilerini de çok etkileyip duygulandırdığını söyleyerek şunları kaydetti:
İsrail’in Filistinlilere karşı devam ettirdiği katliamlar bizler kadar çocuklarımızı da derinden üzüyor. Okulumuz öğrencileri de Sosyal Yardımlaşma Kulübü ile birlikte böyle anlamlı bir yardım kampanyası düzenlemişlerdi. Kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Gazze’ye göndermek istediklerini söylediklerinde çok duygulandık. Bir an önce ulaştırmak için de bağışçı miniklerimizle birlikte İl Müftümüz Sayın İrfan Üstündağ’ı ziyaret ederek bağışları Sayın müftümüze teslim ettik. Müftümüz de çocuklarımıza makbuzlarını teslim etti.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme