• Haberler
  • Genel
  • Koca: Fırat Gazetesi'nin 39'uncu Yaşı Kutlu Olsun!

Koca: Fırat Gazetesi'nin 39'uncu Yaşı Kutlu Olsun!

Elazığ Kent Konseyi Başkanı, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı, Günışığı ve Yeni Ufuk Gazeteleri İmtiyaz Sahibi M.Nafiz Koca Fırat Gazetesi'nin kuruluşunun 39'uncu yıldönümü olması münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Yayın hayatında 39’uncu yaşını kutlayan Fırat Gazetesi’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayımlayan Başkan Koca, basının önemine vurgu yaparak, günümüz zorlu şartlarında yayın hayatlarını 39 yıldır büyük bir başarı ile sürdüren Fırat Gazetesini tebrik etti.

Koca, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Semih Erdem yönetimindeki gazetenin Elazığ’ın sorunlarını vatandaşa duyurma noktasında etkin rol oynadıklarını dile getirerek, şu ifadelere yer verdi:

“GÖREVLERİNİ BAŞARI İLE SÜRDÜRÜYORLAR”

“Değerli büyüğümüz Semih Erdem’in yönetimindeki refikimiz Fırat Gazetesi başarı dolu 39 yıl geçirmiştir. Basının nasıl zorlu şartlar altında görevlerini gece gündüz demeden ifa etmeye çalıştıklarını biliyoruz. Her şartta görevlerini başarı ile yapan Fırat Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi değerli büyüğüm Semih Erdem nezdinde, gazetenin tüm emektarlarını tebrik ediyor, 39’uncu yaşlarının daha güzel başarılara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme