Kombine Biletler Satışa Çıkarılıyor

Elazığspor'da 2024-2025 sezonunun kombine biletleri satışa sunulacak.

Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor’a ekonomik katkı sağlamak adına sezonluk düzenlenen kombine biletlerin satışa çıkarılacağı açıklandı.

LİG VE KUPA MAÇLARI DAHİL 20 BİN TL

Çimentaş Elazığspor Yönetim Kurulu üyesi ve Basın Sözcüsü Hasan Uygur, kombine bilet uygulaması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Yeni sezon öncesi Atatürk Stadımızda tribünlerin bulunduğu bölgelere göre bir uygulama yapıyoruz. VİP tribünde bu yıl Kombine bilet uygulamamızda, buradan bilet alacak olan taraftarlarımızın yerini seçerek belirleyip biletini alacağını belirteyim. Burada ki kombine bilet fiyatı sezon içinde oynanacak olan Lig ve Kupa maçları dahil 20 bin TL. olacak. Kapalı Tribünümüzdeki kombine bilet fiyatı 10 bin TL. Maraton Tribünü 5 Bin TL. ve Kale Arkasındaki tribünlerimiz için 2500 TL. olarak satışlarımız olacak.” dedi.

21 LOCANIN 15’İ SATILDI

Basın Sözcüsü Uygur, bu arada Loca satışlarının da bulunduğunu belirterek; “Stadımızda toplam 21 Locamız var. Bunlardan 15’i satılmış durumda. Kalan 5-6 locamız içinde talep var. Bunları da değerlendireceğiz. Böylece tüm localarımız satılmış olacak.” İfadelerini kullandı.

Kombine Biletler Satışa Çıkarılıyor

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme