KPSS Ortaöğretim Başvuruları Başladı

Elazığlıları ve tüm illeri ilgilendiren haber geldi.

Kamu kurumlarında memur olarak çalışmak isteyen ortaöğretim (lise) mezunu vatandaşlar için Ortaöğretim KPSS 2024 oturumu için geri sayım başladı. KPSS Ortaöğretim Sınav Başvuruları Başladı ÖSYM tarafından yayımlanan 2024 KPSS takvimiyle Ortaöğretim KPSS başvuru tarihleri belli olurken, KPSS Ortaöğretim başvuruları 18-30 Temmuz 2024 tarihleri arasında alınmaya başladı. Başvuru yapmak isteyen adaylar, "https://ais.osym.gov.tr/" adresi üzerinden giriş yapıp sınav kaydını yaptırabilir.


KPSS Ortaöğretim Sınav Ücreti KPSS ortaöğretim için başvuru yapacak adaylar, 350 TL ücreti ödemek durumunda kalacak. KPSS Ortaöğretim Ne Zaman? KPSS ortaöğretim sınavı 15 Eylül 2024 tarihinde uygulanacak.
KPSS Geç Başvuru Günleri Ne Zaman? Başvuru tarihlerinde başvuru işlemlerini gerçekleştirmeyen adaylar 6-7 Ağustos tarihinde geç başvuru yapabilecek. Ancak bu durumda sınavın ücreti yüzde 50 oranında artış gösterecek. KPSS Ortaöğretim Kaç Saat Sürecek? KPSS, 10.15’te başlayacak ve 130 dakika sürecek, 12:30’da ise sona erecek.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme