• Haberler
  • Spor
  • Maksut Taşkıran: 'Rakip Seçmeden Hedefe Koşuyoruz!'

Maksut Taşkıran: 'Rakip Seçmeden Hedefe Koşuyoruz!'

Bordo-Beyazlı Oyuncu Maksut Taşkıran Takım olarak, şehir olarak, hocalarımızla, yöneticilerimizle hep birlikte hedefleri doğrultusunda ilerlediklerini söyledi...

Vanspor Maçı’nda sakatlanarak oyunu yarıda bırakmak zorunda kalan Bordo-Beyazlı Oyuncu Maksut Taşkıran rakip seçmeden her maça aynı ciddiyetle hazırlandıklarını belirterek; “Takım olarak, şehir olarak, hocalarımızla, yöneticilerimizle hep birlikte hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz.”dedi.

TAKIMIMIZIN GÜCÜ BİRLİKTE OLMAKTA!

“Hafta içinden beri hocamızla takım arkadaşlarımızla birlikte maça çok güzel hazırlandık. Güzel bir galibiyet oldu.”diyen Maksut; “Gol atmam ayrı bir güzel ama takımın galip gelmesi Elazığspor’un hedefleri doğrultusunda ilerlemesi daha güzel. İnşallah böyle devam ederiz. Rakip seçmeden hedeflerimiz doğrultusunda galip gelmeye çalışıyoruz. Elazığspor’u hak ettiği yere getirmeye çalışıyoruz. Rakip seçmeden her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Takım olarak, şehir olarak, hocalarımızla, yöneticilerimizle hep birlikte hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Bu Giresunspor olur başka takım olur, hiçbir rakip seçmeden ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme