Malatya'da Dikkat Çeken Anket

Malatya'da üniversitelerin yüz yüze eğitim vermeye başlamasının ardından İnönü Üniversitesi'nde eğitim gören öğrencilerin ulaşım sorunu çözmek amacıyla bir anket çalışması başlatıldı.

Malatya Sonsöz haber sitesinde yer alan haberde, İnönü Üniversitesi’nde eğitim gören binlerce öğrencinin yanı sıra Turgut Özal Tıp Merkezi’ne giden hastaların oluşturduğu yoğunluğa birde konteyner kente gidenler eklenince Malatya- Üniversite hattı çıkmaza döndüğü belirtildi.

Malatya Sonsöz’de “Üniversiteye ulaşıma anketli çözüm” başlıklı haberde Malatya İnönü Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, öğrencilerin ulaşım sorununu çözüme kavuşturmak amacıyla internet sitesinde bir anket yayınladığı belirtildi.

Ankette, “Sevgili öğrenciler, ulaşım hizmetlerinde yaşanan aksaklıkların giderilmesi ve siz değerli öğrencilerimize daha nitelikli ulaşım hizmetleri sunulabilmesi için muhataplarımıza iletilmek üzere aşağıdaki bağlantıda yer alan ankete katılmanız ve ankette yer alan soruları eksiksiz yanıtlamanız önem arz etmektedir” denildi.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, anketten çıkacak sonucu Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne iletecek.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme