• Haberler
  • Spor
  • Melih İnan: Liderlik İçin Zorunlu Galibiyet

Melih İnan: Liderlik İçin Zorunlu Galibiyet

Temsilcimiz Elazığspor'un sezon başında Trendyol 1. Lig ekibi Keçiörengücü'nden kadrosuna kattığı Melih İnan, zorlu Menemen FK Maçı'nın spor servisimize değerlendirdi…

Elazığspor'un yeni transferi Melih İnan, Menemen FK maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Hafta boyunca yoğun bir çalışma süreci geçirdiklerini belirten İnan, “Bu maç bizim için çok önemli. Kendi saha ve seyircimizin önünde oynuyoruz, puan kaybetmek istemiyoruz. Kazanırsak lider olabileceğimizi düşünüyorum,” dedi.

SAHA İÇİNDE GEREKLİ MÜCADELEMİZİ GÖSTERECEĞİZ

Rakiplerin de zor maçlar oynayacağını ifade eden İnan, “Bizim için bu maç her şeyden daha kıymetli. Galip gelmek için sahada elimizden geleni yapacağız,” diyerek takıma olan inancını vurguladı.

Melih İnan’ın açıklamaları şöyle; “Öncelikle hafta başından beri çok iyi çalışıyoruz. Bu maç bizim için çok önemli. Kendi saha ve seyircimizin önünde oynuyoruz. Puan kaybetmek istemiyoruz. Çünkü kazandığımız takdirde lider olacağımızı düşünüyorum. Çünkü Van’la, Aksaray karşı karşıya gelecek. Onlar içinde zor maç olacak. Ama bizim için onlardan daha önemli bir maç. İnşallah başaracağız. Çalışmalarımız bu yönde. Galip gelmek için mücadelemizi saha içerisinde vereceğiz.”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme