• Haberler
  • Genel
  • Memleketi Sahip Çıkmadı, Başka Takıma Gitti

Memleketi Sahip Çıkmadı, Başka Takıma Gitti

Yozgat Belediyesi Bozokspor, geçtiğimiz sezon 23 Elazığ FK forması giyen Elazığlı Tecrübeli Orta Saha ile anlaştı.

Geçtiğimiz sezon büyük fedakarlıklar yaparak memleketinin takımında forma giyen Bordo-Beyazlı Tecrübeli Oyuncu Murat Kayalı tüm çabalarına rağmen Elazığ Takımlarından teklif almayınca Yozgat Bozokspor’la anlaşma sağladı.

2023-2024 Futbol Sezonu’nda 23 Elazığ FK formasıyla 23 maça çıkan ve 4 gollük bir performans sergileyen Kaptan Murat Kayalı bu sezon TFF 3.Lig 3. Grup Ekibi’ne kaptanlık yapacak. Transfer sezonun başından beri kendisine gelen birçok teklifi reddeden bu sezonda memleketinin takımlarında forma giymek istediğini her fırsatta dile getiren 34 yaşındaki ortada saha oyuncusu Murat Kayalı Yozgat Belediyesi Bozokspor’un ısrarlı teklifine yok diyemeyen ve Kulüp Başkanının teklifini geri çevirmedi.

Kayalı dün resmi sözleşmeyi imzalayarak takım kaptanı olarak yeni sezonda Yozgat Belediyesi Bozokspor’un formasını terletecek. Öte yandan geçen sezon 23 Elazığ FK forması giyen Eren Çinkılınç’ın da Yozgat Ekibiyle anlaştığı öğrenildi.
Günışığı Gazetesi olarak Elazığlı Futbolcularımız Kaptan Murat Kayalı ve Eren Çinklınç’a yeni takımında başarılar diliyoruz.

Memleketi Sahip Çıkmadı, Başka Takıma Gitti

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme