Menemen'den Planlı Galibiyet

Menemen FK Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür hafta boyunca onların güçlü yönlerini analiz ederek, alan bırakmadan galip geldiklerini söyledi..

Menemen FK Teknik Direktörü Burhanettin Basatemür, Elazığ’da oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada, Elazığspor’un kaliteli bir takım olduğunu belirterek; “Elazığspor, grubun en iyi futbol oynayan ekiplerinden biri. Ancak hafta boyunca onların güçlü yönlerini analiz ederek, alan bırakmadan oynadık. Savunmada doğru durduk ve hızlı ataklarla skoru bulduk.” dedi.

SAVUNMA DİSİPLİNİNİ KAYBETTİLER

Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Elazığspor’un savunma disiplini kaybettiğini ve bu durumun işlerini kolaylaştırdığını söyleyen Basatemür, “Rakibimiz, oyunun ikinci yarısında disiplininden koptu ve geniş alanlar bıraktı. Bu da bizim işimizi kolaylaştırdı,” ifadelerini kullandı.

"EKSİKLERE RAĞMEN ÖNEMLİ BİR GALİBİYET"

Menemen FK’nın bazı eksiklerine rağmen bu önemli galibiyeti aldığını vurgulayan Basatemür, “Ön bölgedeki üç oyuncumuzun yokluğuna rağmen galip geldik. Genç oyuncularımız performanslarıyla kendilerini kanıtladı.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme