MHP'de Coşkulu Bayramlaşma

MHP Elazığ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni büyük bir katılım ve coşku içerisinde gerçekleştirildi.

MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER’in de katıldığı bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verilerken, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ülkenin bekası olduğu vurgulanarak, Elazığ teşkilatlarının milletimize hizmet için ayakta olduğu mesajı verildi.

BAYRAMLAŞMA YOĞUN KATILIMLA YAPILDI

MHP Elazığ İl Başkanlığının organize ettiği ve bir otelde yapılan bayramlaşma törenine Elazığ MHP Milletvekili Semih IŞIKVER, İl Başkanı Yunus Bal, MYK Üyesi A.Hamit KAYA, İlçe Başkanı Vahit ERKAN, Baskil Belediye Başkanı Tuncer TURUS, Keban Belediye Başkanı Yücel DOĞAN, Sivrice eski  Belediye Başkanı Turgay GÜNDOĞAN, MHP eski MYK Üyesi Alper ERDEM, MHP Belediye ve İl Encümen Üyeleri, Parti yöneticileri, KAÇEP Üyeleri, Kamu-Sen’e bağlı Sendika Başkanları, MHP’de görev yapmış eski İl Başkanları ve parti yöneticileri, il ve ilçe eski belediye başkanları ve seçimlerde MHP’yi temsil eden adaşlar ile çok sayıda partili katıldı.

BURUK BİR BAYRAM SEVİNCİ YAŞIYORUZ

Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Elazığ MHP İl Başkanı Yunus BAL, tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Bugün Cumhur ittifakının gelecek yüzyıl vizyonu ile ülkemizde huzur ve güven içerisinde Kurban Bayramını hep birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Ancak, Doğu Türkistan ve tüm gönül coğrafyamızda ve Filistin’de yaşanan insanlık dramı maalesef bayramı buruk bir sevinçle yaşamamıza vesile olmuştur. İnşallah tüm İslam coğrafyasındaki bu son buruk bayram olur temennisinde bulunuyor, her bir ülküdaşımızın ve sizlerin şahsında tüm vatandaşlarımızın bir kez daha bayramını kutluyorum” dedi.

MHP'de Coşkulu Bayramlaşma

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ÜLKEMİZİN ÇİMENTOSU VE TEMİNATIDIR

Bayramlaşma törenine katılan partililer ve vatandaşlara seslenen Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER’de konuşmasında MHP’nin ülkemizin huzur ve bekasının teminatı olduğunu vurgulayarak, “Kıymetli dava arkadaşlarım, bugün coşkuyla kutladığımız bir bayram gününde sizlerle birlikte olmaktan duyduğum huzur ve mutluluğu kelimelerle tarif etmem çok zor. Sizin aranızda bu atmosferi solumak bana baba evindeki huzuru veriyor. Her birinizden Allah razı olsun.

Değerli dava arkadaşlarım, 31 Mart seçimlerinde hiç te hak etmediğimiz bir netice aldık. Bizden önce bir taşın üzerine taş konulmayan Maden’de, Ağın’da ve Sivrice’de seçimleri kaybettik. Bu üç ilçemiz için TBMM çatısı altında ve Bakanlıklar düzeyinde verdiğimiz mücadele ve bu üç ilçemize kazandırdıklarımız tarihe not düşecek seviyelerdedir. Keza ilimiz için de vekilliğimiz sürecinde verdiğimiz mücadeleye tüm Elazığ kamuoyu şahittir. Ancak, kapalı kapılar ardındaki pazarlıklar, medyanın gücü, sermayenin gücü ve siyasi baskılar neticesinde 31 Mart’ta hiç hak etmediğimiz bir netice ile karşı karşıya kaldık. Kendi içimizde öz değerlendirmelerimizi yaparak “yiğit düştüğü yerden kalkar” şiarı ile bugün dünden daha kararlı ve daha istekli bir şekilde ayaktayız. Çünkü MHP sadece bir siyasi parti değil aynı zamanda bu mukaddes vatanın birlik ve bütünlük çimentosudur. Geçmişte 5 bin şehit vermiş büyük bir davanın bugün bizler emanetçileriyiz. Bu nedenle tüm teşkilatlar olarak bugün dünden daha fazla kenetlenme ve birbirimize sahip çıkma zamanıdır. Kendi içimizde hatalarımız, yanlışlarımızı ve eksikliklerimizi paylaşalım. Ama teşkilatlarımızın birlik, bütünlük ve diri olması ülkücü hareketin ayakta olmasıdır. Ülkücü hareket ayakta olursa, bu ülkenin bekasına uzanan her kirli el mutlak suretle kırılır.

MHP'de Coşkulu Bayramlaşma

BU AZİZ ŞEHRİN HER VATANDAŞININ HAK ETMEDİĞİ BİR SİYASİ DURUŞU DA İFŞA ETMEKTEN ASLA GERİ DURMAYACAĞIZ

Kıymetli Ülküdaşlarım, Maden ilçemizde olan yangına şehrin sahibi gibi davrananlar duyarsız ve uzak duruyor. Oysa biz partili partisiz her bir vatandaşımızın etnik kökeni ve siyasi görüşüne bakmaksızın var olan bir yangını söndürme gayreti ve mücadelesi içerisindeyiz. Hangi yöreden kaç oy aldığımıza bakmaksızın, her bir ilçemiz, mahallemiz ve köyümüz için bu mücadelemizi görev süremizin son gününe kadar aynı hassasiyet ve duyarlılıkla devam ettireceğiz. Bu Aziz Şehrin her vatandaşının hak etmediği bir siyasi duruşu da ifşa etmekten asla geri durmayacağız. Ellerini ovuşturarak MHP yerine bölücü terör örgütünün uzantısı sözde siyasi partinin Vekillik ve Belediye Başkanlığını kazanmasını temenni edenlere sizlerin kararlı duruşu ve iradesi asla geçit vermeyecektir. Bu nedenle sözlerimin başında ifade ettiğim gibi tüm teşkilatlarımızın dünden daha kararlı ve daha azimli bir şekilde bugünden ayağa kalkması ve birbirine sahip çıkması çok değerlidir.

TÜRK VE İSLAM COĞRAFYASINDA BİR MAZLUMUN DÖKÜLEN BİR DAMLA KANININ HESABINI BİZLERE SORMAYI NASİP ETSİN

İl Başkanımızın ifade ettiği gibi gönül coğrafyamızda ve İslam Alemindeki göz yaşı ve yaşanan insanlık dramları devam ederken bayramı maalesef buruk bir şekilde kutluyoruz. Yüce Allah’tan dileğimiz tüm Türk ve İslam Coğrafyasında bir mazlumun dökülen bir damla kanının hesabını bizlere sormayı nasip etsin.

Bu duygu ve düşüncelerle, her birinizin bayramını ayrı ayrı kutluyor, tüm dua ve ibadetlerin kabul olması temennisiyle en derin saygılarımı sunuyorum” ifadelerinde bulundu.

Program, yapılan konuşmaların ardından, MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER ve Parti Yöneticilerinin vatandaşlar ve partililerle bayramlaşmasıyla sona erdi.

MHP'de Coşkulu Bayramlaşma

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme