Millet Vekiliyle Buluştu!

MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER, 'Millet Vekiliyle Buluşuyor' programı kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilginin olduğu programda MHP İl Başkanı Yunus Bal ve MHP MYK Üyesi A.Hamit Kaya'da hazır bulundu.

Vatandaşların gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle teşekkür eden IŞIKVER “Aziz hemşerilerimizle birlikte çıkmış olduğumuz yolda, sonuna kadar aynı heyecan ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz” dedi.

PROGRAMA TÜM KESİMLERDEN YOĞUN İLGİ

Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER, “Millet Vekiliyle Buluşuyor” programına katılım sağlayan tüm vatandaşlarla bir bir özel olarak görüşme sağlarken, Vatandaşlar da kendilerine gösterilen ilgiden memnuniyetlerini dile getirerek, “ Sayın Vekilimiz bugün tüm ziyaretçilere ikramlarda bulunarak büyük küçük her yaştan vatandaşımıza yakın ilgi gösterirken tüm sorunları ilk ağızdan dinleyerek gerekli notları almış ve çözüm için süreci başlatmıştır. Bu yakın ilgi için kendisine teşekkür ediyoruz.

Sayın Vekilimiz ilimizin her sorununu ilgili makamlara taşıyarak çözüm için elinden geleni yapmakla birlikte biz vatandaşların da sorunlarıyla bire bir ilgilenerek içimizden biri olduğunu gösteriyor. Allah kendisinden razı olsun” ifadelerinde bulundular.

AZİZ HEMŞERİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ

IŞIKVER, yaklaşık 4 saat süren bire bir görüşmeler sonrasında tüm vatandaşların sorun ve beklentilerini dinleyerek not aldı. Her bir vatandaşın sorunun kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, “Bugün her yaştan çok sayıda vatandaşımızla bir araya geldik. Her sorunun dile getiren açısında çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle her bir vatandaşın talebi bizler için çok değeli. Bu sorunların çözümü için tüm imkanlarımızı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sonuna kadar gayret edeceğiz.

Bugüne kadar İl Başkanlığımız koordinasyonda yapılan toplantılarımızı bu kez İletişim Merkezinde gerçekleştirdik. Sayın İl Başkanımız ve MYK Üyemizin de katılımı ile yapılan toplantımıza, Baskil Belediye Başkanımız, köy muhtarlarımız, çeşitli kurumlarda görev yapan vatandaşlarımız, işçi ve öğrenci kardeşlerimiz, aileler ile buluştuk.

Geleneksel hale getirmiş olduğumuz programlarımızı bundan sonraki süreçte de devam ettireceğiz. Aziz hemşerilerimizle muhabbetimizi kesintiye uğratmadan sürdüreceğiz.
Gösterilen yakın ilgiye teşekkür ediyor, her bir kardeşimize en derin saygılarımı sunuyorum” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme