Milletçe Nereye Gidiyoruz Ellerin Kırılsın

Osmaniye'nin Yunus Emre Mahallesi'nde, 75 yaşındaki Mehmet D.'yi sokak ortasında döven genç, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Olayın yankıları sürerken, sosyal medyada büyük tepki topladı.

Osmaniye’de tartıştığı yaşlı adamı sokak ortasında döven genç cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Osmaniye Yunus Emre Mahallesi Mustafa Özden Ortaokulu yanında yaşanan olayda Ömer Ü. adlı gencin 75 yaşındaki Mehmet D.’yi acımasızca dövdüğü ve küfrettiği görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

Sokak Ortasında Şiddet: Ömer Ü. ve 75 Yaşındaki Mehmet D.

Olay, Mustafa Özden Ortaokulu yanında meydana geldi. Ömer Ü. adlı genç, yaşlı adamı acımasızca döverken, çevredekiler tarafından kaydedilen görüntüler hızla sosyal medyada yayıldı. Bu durumu gören vatandaşlar, yaşanan şiddete karşı büyük bir öfke gösterdi.

OSMANİYE VALİSİ’NDEN SERT TEPKİ

Kısa sürede sosyal medyada yayılan görüntülerle ilgili Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, “Bu vicdansızın hak ettiğini yaşatmak için ne gerekiyorsa yapacağız” paylaşımında bulundu.

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, olayla ilgili yaptığı paylaşımda, “Bu vicdansızın hak ettiğini yaşatmak için ne gerekiyorsa yapacağız” diyerek, şiddetin karşısında duracaklarını vurguladı. Vali’nin açıklaması, hem olayın ciddiyetini hem de devletin bu tür davranışlara karşı alacağı önlemleri gündeme getirdi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme