Milletvekili Işıkver'den Sert Eleştiri!

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver CHP Milletvekili Gürsel Erol'un 'Ben artık sahada olmayacağım, yeni milletvekilleri sahayı gezsin, ben 5 senedir karış karış gezdim, artık Ankara'da kalıp Elazığ'ın bakanlıklardaki işlerini takip edeceğim.' sözlerine cevap verdi…

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver; CHP Milletvekili Gürsel Erol’un konuk olduğu televizyon programında; “Elazığ’da boşluğu tek başıma doldurdum, Ben artık sahada olmayacağım, yeni milletvekilleri sahayı gezsin, ben 5 senedir karış karış gezdim, artık Ankara’da kalıp Elazığ’ın bakanlıklardaki işlerini takip edeceğim”sözlerine cevap verdi. Milletvekili Işıkver; “ bakanla görüştün? Bu şehrin hangi müşkülünü çözdün? Tavsiyem şudur ki; Şu 5 senenin tadını iyice çıkar Sn.Vekil..”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili katıldığı canlı yayın programında Cumhur İttifakı Milletvekillerine göndermelerde bulunarak; “Bu bilgiyi bir ukalalık yani ben bilirim anlayışı ile değil, birlikte nasıl hareket edebiliriz anlayışıyla kullanacağız. Mesela ben hem Ak Parti hem de MHP Milletvekillerimizin Elazığ’da parlamentonun kapalı olduğu dönemlerde gezmelerinden, dolaşmalarından ve burada bulunmalarından son derece memnunum çünkü 27. Dönemde Ak Parti Milletvekilleri çok Elazığ’a gelmezken ben sürekli buralardaydım. O boşluğu tek başıma ben dolduruyordum.”yönünde açıklamalarda bulundu.  

SEMİH IŞIKVER’DEN CEVAP

Milletvekili Erol’un açıklamalarına, Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’den cevap geldi. Misafirliğinin sonuna geldik..HAK GELDİ BATIL ZAYİ OLDU.” Sosyal medya hesabından cevap veren Milletvekili Işıkver; “Bir milletvekili yerel televizyonlarımızda açıklama yapmış ‘Ben artık sahada olmayacağım, yeni milletvekilleri sahayı gezsin, ben 5 senedir karış karış gezdim, artık Ankara’da kalıp Elazığ’ın bakanlıklardaki işlerini takip edeceğim’ diye..

Sen hangi bakanlıkta bu şehrin hangi işini çözdün ki şimdiye kadar?

Hangi bakanla görüştün?

Bu şehrin hangi müşkülünü çözdün?

Söylesen de bir bilsek..

Tavsiyem şudur ki;

Şu 5 senenin tadını iyice çıkar Sn.Vekil..

Zira;

Misafirliğinin sonuna geldik..

HAK GELDİ BATIL ZAYİ OLDU.

GEÇMİŞ OLSUN.”ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme