• Haberler
  • Spor
  • Milli Maç Heyecanı Cumhuriyet Meydanı'nda Yaşanacak

Milli Maç Heyecanı Cumhuriyet Meydanı'nda Yaşanacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerfoğulları, A Milli Futbol Takımı'nın Portekiz ile karşılaşacağı Avrupa Şampiyonası maçının, Cumhuriyet Meydanı'nda dev ekran ile naklen yayımlanacağını duyurdu.

Elazığ Belediyesi, A Milli Futbol Takımının Portekiz ile oynayacağı Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası maçını dev ekranda yayınlayacak.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vatandaşların sosyal medya üzerinden gelen yoğun isteği üzerine Portekiz maçının Cumhuriyet Meydanı’nda dev ekran ile naklen yayınlanacağını duyurdu. Başkan Şerifoğulları, yaptığı açıklamayla milli maç için Cumhuriyet Meydanı'nında led ekran kurulacağını duyurdu. Tüm Elazığlıları maçı izlemeye davet eden Şerifoğulları: "Haydi Gakgoşlar… Bizim Çocuklar için buluşuyoruz. Milli Takımımız EURO24’te ikinci maçına çıkıyor. Bu heyecana ortak olmak isteyen hemşehrilerimiz için Cumhuriyet Meydanımıza led ekran kuruyoruz." dedi.

Milli Takımımız 2. Maçını 22 Haziran 2024 Cumartesi günü Portekiz ile oynayacak. Karşılaşma Türkiye saati ile 19.00'da başlayacak.

Milli Maç Heyecanı Cumhuriyet Meydanı'nda Yaşanacak

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme