Müdür Karayel: Basın Bizim Sağ Kolumuz

Elazığ Emniyet Müdürü Adnan Karayel, Günışığı - Yeni Ufuk Gazeteleri ve Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca'yı ziyaret etti.

Resmi Gazete’de yayımlanan Kararname ile 2 Ağustos 2023 tarihinde göreve başlayan Elazığ Emniyet Müdürü Adnan Karayel, Günışığı - Yeni Ufuk Gazeteleri ve Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca’yı ziyaret etti.

Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyarette basın mensuplarının ne kadar önemli ve zor bir meslek icra ettiklerine değinerek, “Kamuoyunu aydınlatan, bilgilendiren ve her ortamda, her koşulda, basın mensupları, çok önemli bir görev üstlenmektedirler. Ben görev yaptığım illerde hep basınla iç içe oldum. Basın bizim için çok değerli. Çalışmalarımızı gönderiyoruz haber ayrımı yapmadan hepsini değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim. Basın bizim sağ kolumuzdur.” dedi.

HEDEFİMİZ İLİMİZİN HUZURLU OLARAK KALMASI

İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, vatandaşın güvenliğini düşünerek suç oranlarının en aza indirilmesi için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

KOCA: BİRLİKTE ÇALIŞARAK İLİMİZE HİZMET ETMEK MUTLULUK VERİCİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca ise, geldiği günden beri İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel’in başarılı çalışmalar yürüttüğünü belirleterek, “Bizler emniyet güçlerimize her konuda yardımcı olmaya hazırız. Birlikte çalışarak ilimize hizmet etmek bizim için son derece mutluluk verici bir olaydır. Sizlere de görevinizde başarılar dilerim” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme