• Haberler
  • Spor
  • Muhammet Yeşil ve A.Furkan Özcan'la Görüşülüyor

Muhammet Yeşil ve A.Furkan Özcan'la Görüşülüyor

Elazığspor, Dış Transferde Eyüpspor'dan'dan Stoper Muhammet Yeşil Ve Karaman Fk'dan Yine Stoper Ahmet Furkan Özcan'ı Kadrosuna Katmak İstiyor.

13 Eylül’de sona erecek 1.Transfer Tescil Dönemi’nde kadrosuna takviye yapmak adına çalışmalarına hız veren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor, Ali Keten’den sonra savunmaya takviye yapmak için kolları sıvadı…

Mehmet Eksik ve Metin Peker’in takımdan ayrılmasının ardından stoper mevkiine takviye için çalışmalarını hızlandıran Bordo-Beyazlı Transfer Komitesi Eyüpspor’da forma giyen stoper Muhammet Yeşil ile Karaman FK’da forma giyen stoper Ahmet Furkan Özcan’la görüşüyor.

25 yaşındaki stoper için kulübüyle görüşerek teklif yapan ve beklemeye çekilen Elazığspor Ahmet Furkan’dan haber bekliyor.

14 Ocak 1999 Sakarya doğumlu başarılı stoper kariyerinde 143 maça çıktı ve 5 gol, 1 asistlik performans sergiledi. 2.Lig Kırmızı Grup Ekibi Karaman FK’da geçen sezon 31 maça çıkan Ahmet Furkan Özcan 3 gol kaydetti.

Elazığspor’un bir diğer talip olduğu oyuncu ise Eyüpspor’lu stoper Muhammet Yeşil…

Diyarbakırlı olan 1.90 boyundaki stoper Muhammet Yeşil Erganispor’da başlayan futbol hayatını son olarak Ankara Demirspor’da sürdürmüş ve kulübü Eyüpspor’a geri dönmüştü. Bu oyuncularla ve kulüpleriyle görüşmelerini sürdüren Elazığspor’da bu transferlerin durumu 1-2 gün içerisinde netleşmiş olacak.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme