Muş'ta Elazığ'a Saldırı

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle stadyum özel güvenlikleri de dahil olmak üzere futbolcularımıza çirkin saldırıda bulundular…

Geçtiğimiz sezon Batman, bu sezon Van deplasmanlarında şiddete maruz kalan Bordo-Beyazlı temsilcimiz Elazığspor’un ardından bu kez de 23 Elazığ FK, Muşsspor deplasmanında saldırıya uğradı.

Nesine 3. Lig 1. Grupta mücadele veren 23 Elâzığ Futbol kulübü Ligin 7.Haftası’nda deplasmanda Muşspor kulübü ile karşılaştı.
Karşılaşmanın ilk yarısında takımların karşılıklı geliştirdikleri ataklarda buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremeyince ilk kırkbeş dakika golsüz sona erdi.

23 ELAZIĞ FK KIZARDI

Karşılaşmanın ikinci yarısında da takılar rakip kalede gol aradı. Ürettikleri pozisyonlar skoru değiştirmeyince karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi. 23 Elazığ FK’da karşılaşmanın 90. Dakikasında Güney ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

23 ELAZIĞ FK SALDIRILARI KINADI

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle Muşspor Futbolcuları, teknik heyeti ve stadyum özel güvenlikleri de dahil olmak üzere futbolcularımıza çirkin saldırıda bulundular.
Bordo-Beyazlı Kulüp yapılan saldırı ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bugün oynanan Muş maçı sonrası 23 ELAZIĞ FK oyuncularına ve teknik heyetine yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Maç sonu stadyum özel güvenlikleri de dahil olmak üzere futbolcularımıza çirkin saldırıda bulunulmuştur.”ifadelerini kullandı.
Aldığı bu beraberlikle puanını 8’e çıkaran Bordo-Beyazlılar Nesine 3. Lig 1. Grubun 8.Hafta Müsabakası’nda kendi saha ve seyircisi önünde Anadolu Üniversitesini konuk edecek.

Stat: Muş Şehir
Hakemler: Melih Aldemir, Recep Tayyip Keleş, Fatih Etirli
Muşspor: İlker, M.Fatih, Kadir, Umut ( Ahmet Dk. 46), Akın, İlker, Halil ( Tuğkan Dk.89), Efe, Cem ( Ebu Sıddık Dk. 46), Noyan ( Taha Ahmet Dk.76), Yusuf
23 Elazığ FK.: A.İsmail, Burak ( H.Akın Dk.46), Sezer, İlyas, Emin, Güray ( Kubilay Eren Dk.71), Muzaffer, Ulaş, Haktan ( Mert Dk.89), Güney, Musa ( Burak Kaan Dk,61)
Gol: YOK
Sarı Kart: İlker, Ahmet, M,Fatih ( Muşspor) Burak, Güney, K.Eren, Haktan, Emin (23 Elâzığ FK)
Kırmızı Kart: Güney ( 23 Elazığ FK.)

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme