• Haberler
  • Genel
  • Nailbey Muhtarından Kentsel Dönüşüm Çağrısı

Nailbey Muhtarından Kentsel Dönüşüm Çağrısı

Elazığ Belediyesi'nin Nailbey Mahallesi'nde başlattığı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mahalle Muhtarı Murat Ataş, ön başvuru süresinin yakında sona ereceğini ve vatandaşların bu fırsatı değerlendirmek için başvurularını bir an önce tamamlamaları gerektiğini belirtti.

Elazığ Belediyesi tarafından başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Nailbey Mahallesi Muhtarı Murat Ataş, kentsel dönüşüm ön başvuru süresinin yakın zamanda sona ereceğini ve fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşların yakın zamanda başvuru yapmaları gerektiğini söyledi.

Elazığ Belediyesi, 26 Ağustos’ta Nailbey Mahallesi’nde depreme dayanıklı yapıların inşası ve Gazi Caddesi’nin yayalaştırılması amacıyla kentsel dönüşüm ofisi açtı. Proje, 8 ada içerisinde 40 yaşından büyük 930 mesken ile 174 ofis ve iş yerini kapsıyor. Bu kapsamda, hem güvenli yaşam alanları oluşturulması hem de bölgenin modernleşmesi hedefleniyor.

Elazığ Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulunan Nailbey Mahallesi Muhtarı Murat Ataş, ön başvuruların kısa bir süre sonra sona ereceğini belirterek, bu fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşların ön başvurularını en yakın zamanda tamamlamaları gerektiğini kaydederken, “Bildiğiniz üzere Elazığ Belediyesi başkanımız Şahin Şerifoğulları’nın Elazığ Nailbey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm ofisimizi kurmuştuk. Bu Ağustos ayında başladığımız dönüşüm için önce ön başvuru için bir başvuru gerekiyordu. Biz de öncelikle Ağustos ayında başlayıp artık daha İlerleyen zamanlarda son zamanlara yaklaştık başvuruların. Ve mahallemizde bu başvuru yaparak daha mahallemizin iyi güzel bir ortam olmasına nezih bir ortam olması için dönüşüm ofisimizi kurup burada dönüşüm alanında başvurular aldık. Artık bu süreç için sona gelmeye başladık ve ben buradan mahalle sakinlerine bir an önce bu son zamanlar içerisinde kentsel dönüşüm ofisine gelip ön taleplerini başvurularını yapmalarını istiyorum. Ve bu süreç zaten önce bir ön başvuru hemen başlayacak anlamında değil. Bu bir taleptir. Bu talebin yükselmesi için talebin yüksek olması için bu başvurunun şarttır” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme