Narkoz Taraftar Grubundan Korkunç İddia

Narkoz Taraftarlar Grubu İstanbul Rams Park'ta oynanacak final maçında TFF tarafından Ordu Taraftarlarına verilen tribünlere isyan etti…

25 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Rams Park’ta oynanacak Çimentaş Elazığspor-52 Orduspor Final Maçı’nda Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Orduspor’lu Taraftarlara ayrılan tribünler için büyük iddia ortaya atıldı…TFF ile gerçekleştirilen toplantı sonrası Büyük Orduspor Taraftarı Final müsabakasında Doğu Tribünü'nde (Maraton) ve Kuzey Kale Arkası'nda (UltraAslan Bölümü) yer alacağının ve Rams Park'ta Orduspor Taraftarlarına 21.474 toplam kapasite ayrıldığı öğrenilmesi üzerine Narkoz Taraftarlar Grubu bu duruma tepki gösterdi.
Narkoz Taraftarlar Grubu sosyal medyada şehrin ileri gelenlerini etiketleyerek, konuya sessiz kalmamaları konusunda yetkililere çağrıda bulundu.
Narkoz Taraftar Grubundan yapılan açıklama aynen şöyle;

“Stadı 500 Bin Ordulu İstanbul’a aldırdınız, olabilir dedik. Tribünler kura ile çekilecek denildi. Bugün öğreniyoruz ki Orduspor’un kendi başına TFF ile toplantı sonrası Maraton Tribünü ve UltraAslan Tribünü Orduspor’a veriliyor. Sizden ricamızdır, siz oturmaya devam edin, susmaya devam edin, maçı da verelim direk şampiyon Ordu olsun. Karadeniz Lobisine kendinizi ezdirdiniz ya yazıklar olsun.”ifadelerini kullandılar.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme