• Haberler
  • Genel
  • Nazırlı'dan Sanayi Sitesi İçin Müjdeli Haber

Nazırlı'dan Sanayi Sitesi İçin Müjdeli Haber

Milletvekili Nazırlı, sanayi sitesinin yapımında kullanılmak üzere 600 milyon doların bu yıl içerisinde imzalanarak tahsis edileceğini duyurdu.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile gerçekleştirdiği görüşme sonrasında sanayi sitesinin finansman durumunu açıkladı.

600 MİLYON DOLAR TAHSİS EDİLECEK

Nazırlı, sanayi sitesinin yapımında kullanılmak üzere 600 milyon doların bu yıl içerisinde imzalanarak tahsis edileceğini duyurdu.

2024 YILI İÇİNDE FİNANSMAN SAĞLANACAK

Sanayi sitesinin finansman sorununun çözüleceğini belirten Nazırlı, 2024 yılı içerisinde gerekli ödeneğin temin edileceğini vurguladı.

1600 İŞYERİNİN YAPIMINA BAŞLANACAK

Nazırlı, sanayi sitesi yapımında kullanılacak ödeneğin tahsisiyle birlikte 1600 işyerinin yapımına etap etap başlanacağını açıkladı. Bu projeyle birlikte Elazığ’ın iş gücü ve ekonomik yapısının güçlenmesi hedefleniyor. Bu gelişmeler, Elazığ’ın sanayi altyapısını güçlendirmek ve bölgedeki istihdamı artırmak adına önemli bir adım olarak öne çıkıyor. Mahmut Rıdvan Nazırlı’nın duyurusu, yerel halk ve iş dünyası tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme