• Haberler
  • Spor
  • Okul Kulüp İşbirliği ve Türkiye 3.lüğü

Okul Kulüp İşbirliği ve Türkiye 3.lüğü

12-16 Şubat 2024 Tarihleri arasında Kastamonu ilinde yapılan Okullu Gençler Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil eden Özel Elazığ Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji Türkiye 3.sü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Grup ve Yarıfinal müsabakalarını namağlup bitirerek Türkiye Şampiyonası giden temsilcimiz Final grubunda Türkiye Şampiyonu olan Özel Cent kolejine yenildi. Üçüncülük müsabakasında Kastamonu temsilcisi 21-28 kazanan Özel Elazığ Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji Türkiye 3.sü oldu. Şampiyona sonunda bir değerlendirme yapan takım Baş antrenörü İsmail BAYRAKTAR;

Öncelikle bu başarıda en büyük pay sahibi olan sporcularımızı canı gönülden kutluyorum. Dört sene önce bu günleri planlayarak tüm sporcularımızı aynı okul çatısı altında toparladık. Oluşturduğumuz bu kadrodan iki sporcumuzu Türkiye Hentbol Federasyonun isteği üzerine bir proje dahilinde Özel Cent lisesine gönderdik. Bu iki kızımız bu sene Kastamonu’nda Cent Lisesinin Türkiye Şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldular. Bu da inanın bizleri fazlasıyla mutlu etti.

Okul Kulüp İşbirliği ve Türkiye 3.lüğü

Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü olarak Okul- Kulüp işbirliğine her zaman çok önem verdik ve vermeye devam ediyoruz.  Bu işbirliğinin yalnızca Lise düzeyinde değil hem Ortaokul hem de İlkokul düzeyinde olması gerektiğini düşünüyoruz. Okul sporlarında imkânlar daha kısıtlı ve zor oluyor. Ancak Kulüple işbirliği içinde olan okullarımız çalışmalarını daha rahat yürütüyorlar. Özellikle okullarda yaptığımız çalışmalarda Halk Eğitim Merkezlerimizin inanılmaz desteğini hissediyoruz. Bu konuda onlara teşekkür ederiz.

Bizleri hiç yalnız bırakmayan her zaman destekleyen sevgili velilerimize Elazığ Bilim Teknik ve İnovasyon Koleji Okul Yönetimi ve Öğretmenlerimize Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet YİĞİT’E Gençlik Spor İl Müdürümüz Abdulsamet EREN’E ve son olarak da her konuda spora ve sporcuya destek olan kıymetli Başkanımız Şahin Şerifoğlu’larına teşekkür ederiz. Dedi

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme