Okul Önlerinde Aralıksız Denetim Sürüyor

Öğrencilerin eğitimlerini güvenli bir şekilde sürdürebilmeleri, her türlü zararlı faktörlerden uzak tutulması amacıyla Elazığ Emniyet Müdürlüğü tarafından okul önü ve çevrelerinde denetimlerini sürdürüyor.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü tarafından okul önleri aralıksız denetleniyor. Bu kapsamda son olarak 5 okul önünde yapılan denetimde 77 şahıs sorgulandı ayrıca 21 araç, 16 servis aracı ve 4 iş yeri denetlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü, öğrencilerin eğitimlerini güvenli bir şekilde sürdürebilmeleri, her türlü zararlı faktörlerden uzak tutulması amacıyla okul önü ve çevrelerinde denetimlerini sürdürüyor.

Okul Önlerinde Aralıksız Denetim Sürüyor

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “İl Emniyet Müdürlüğümüz Çocuk Şube Müdürlüğü olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, eğitimlerini güvenli bir şekilde sürdürebilmeleri, her türlü zararlı faktörlerden uzak tutulması amacıyla okul önü ve çevrelerinde okulla ilişkisi bulunmayan şüpheli şahıslara ve araçlara yönelik 10-12 Ekim 2023 tarihlerinde 16 ekip 35 personel ile il merkezinde Gazi Kamil Ayhan Ortaokulu, Şehit Fatih Ercan İmam Hatip Ortaokulu, Kıbrıs Şehitler İlkokulu, Şehit Musa Yılmaz İlkokulu, Mehmet ve İfakat Gülaçtı İlkokulu okul önü ve çevresinde gerçekleştirilen uygulamada; 77 Şahıs, 21 araç, 16 servis aracı, 4 iş yeri denetlenmiş, yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmamıştır. “denildi.

Okul Önlerinde Aralıksız Denetim Sürüyor

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme